ارتش ايران بدنبال صلح در منطقه است
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بيرجند، قهرمان رشيد صبح امروز در مراسم بزرگداشت روز ارتش و رژه پياده و موتوري يگانهاي نمونه نيروهاي مسلح استان گفت: از آغاز انقلاب تاكنون ارتش ايران در همه مقاطع همراه انقلاب و مردم ايران بوده است و با هوشياري كامل از ارزشهاي انقلاب اسلامي ايران دفاع كرده است.
استاندار خراسان جنوبي با اشاره به پيشرفتهاي صورت گرفته در عرصههاي مختلف نيروهاي نظامي ايران در چند سال اخير يادآور شد: ارتش جمهوري اسلامي ايران در حال حاضر كه در آستانه دهه چهارم انقلاب كه دهه پيشرفت و عدالت نامگذاري شده است نيز براي خدمت به ميهن سر از پاي نميشناسد و در عرصههاي مختلف علمي، آموزشي و سازندگي با حمايت از طرحهاي عمراني با مجموعه مهندسي و تواني كه در اقصا نقاط كشور ايران وجود دارد با تمام وجود در خدمت مردم ايران و تعالي ميهن هستند و در اين راه از هيچ تلاشي فروگذار نميكنند.
رشيد ضمن تاكيد بر اتحاد و انسجام نيروهاي مسلح ايران گفت: امروز مجموعه نيروهاي مسلح كشور ايران داراي سه ركن اساسي ارتش، سپاه پاسداران و نيروي انتظامي است كه اين سه ركن با انسجام و يكپارچگي در راه حفظ و حراست از انقلاب اسلامي ايران گام برميدارند.
وي ادامه داد: در كنار اين سه ركن اساسي بسيج نيز به كانون عشق و ولايت تبديل شده است و اين نهاد با تفكر ناب و انقلابي خود مثل قلب انسان به همه اركان خونرساني ميكند و اينها همه از بركات انقلاب اسلامي ايران است.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبي و رئيس مركز 04 بيرجند نيز در اين مراسم گفت: راهبرد اساسي نيروهاي مسلح ايران دفاعي است و منادي صلح در منطقه هستند و با وجود پيشرفتهاي نظامي تاكنون هيچ تهديدي براي كشورهاي منطقه نبودند.
علي جهانشاهي به نقش ارتش در برهههاي تاريخي مختلف كشور ايران پرداخت و يادآور شد: با نگاهي كوتاه به تاريخ انقلاب ايران متوجه اين مسئله ميشويم كه در جريان پيروزي انقلاب اسلامي در كشور عوامل زيادي نقش داشتند و در اين بين روحانيت و شخص امام خميني (ره) فاكتور اصلي اين انقلاب به حساب ميآيند.
وي افزود: در كنار رهبري هوشيارانه امام راحل مردم هميشه در صحنه ايران نيز نقش اساسي در پيروزي انقلاب داشتند اما در كنار اينها نقش ارتش جمهوري اسلامي ايران در پيوستن به صفوف افراد انقلابي بيسابقه بود و ارتش در آن زمان بر خلاف تصور نظام سلطه كه ارتش را براي رويارويي با مردم و مخالفان آماده كرده بود به صف مردم در مقابل شاه پيوست و توانست نقش مهمي را در جريان پيروزي انقلاب ايفا كند.
فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبي به پيام امام خميني (ره) به ارتش ايران نيز اشاره كرد و گفت: امام در پيامي به ارتشيان ايران فرمودند انقلاب اسلامي با هوشياري ارتش و مردم به پيروزي رسيد و ارتش توانست دين خود را به اسلام ادا كند و اين سخنان براي ارتشيان مايه غرور است.
جهانشاهي به نقش ارتش در جريان مبارزه با منافقان بعد از پيروزي انقلاب پرداخت و افزود: ارتش بعد از پيروزي انقلاب نيز به عنوان بازوي توانمند نظام در خدمت انقلاب اسلامي بوده است و در زماني كه منافقان فكر براندازي انقلاب را به وسيله خلع سلاح كردن نظام در فكر ميپروراندند و آنقدر سخن انحلال ارتش را بر زبان راندند كه برخي دوستداران نظام نيز گول حرفهاي آنها را خوردند در چنين شرايطي امام خميني (ره) با نامگذاري روز 29 فروردين به نام روز ارتش حمايت خود را از اين نهاد انقلابي نشان داد و فتنه منافقان را با شكست مواجه كرد./انتهاي پيام/