رئیس مرکز توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور از اجرای طرح فقرزدایی اجتماع محور در محلات آسیب پذیر و مناطق محروم خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فرید براتیسده در نشست ارزیابی و آسیبشناسی کاهش آسیب با بیان اینکه در جهت ارتقاء برنامههای کاهش آسیب باید فرآیندهای اجرای کاهش آسیبها تغییر کند، گفت: برای کاهش هزینهها خدمات کاهش آسیب را باید پرشتاب کنیم.
وی ادامه داد: عدم افزایش تعرفهها و افزایش هزینهها در کاهش آسیب به کیفیت و کمیت برنامههای کاهش آسیب صدمه میزند.
براتی افزود: مشترک بودن جامعه هدف در طرح ماده ۱۶ مبارزه با مصرف موادمخدر و مراکز DIC و ارجاع بیماران کمدرآمد به مراکز به علت نقص اجرای بیمه درمان معتادان از چالشهای حوزه کاهش آسیب است.
رئیس مرکز توسعه، پیشگیری و درمان اعتیاد بهزیستی کشور افزود:باید با اجرای اقداماتی قبل از اجرای ماده ۱۶ و پس از ترخیص از ماده ۱۶ خدمات سازمانیافتهای عرضه کنیم تا ورودی مراکز فوق کم شود.
وی تصریح کرد: هم اکنون در کشور ۲۵۰ پایگاه خدمات اجتماعی و ۳۵۰ پایگاه سلامت روان در محلات آسیب پذیر و مناطق حاشیهای شهرها فعال هستند.
براتی سده گفت: درصورتی که در محلات آسیب پذیر و حاشیهای شهرها، افرادی نیازمند خدمات مشاوره تخصصی حوزه اختلالات روانشاختی باشند، توسط بهزیستی به مراکز تحت پوشش معرفی میشوند.
وی اجرای طرح فقرزدایی اجتماع محور را از دیگر طرحهای سازمان بهزیستی کشور در محلات آسیب پذیر و مناطق محروم اعلام کرد و گفت: در این طرح با همکاری آموزش فنی و حرفه ای، مهارتهای شغلی به افراد داده میشود تا با دیگر حمایتها از جمله پرداخت تسهیلات، زمینه اشتغال آنان بویژه زنان سرپرست خانوار فراهم شود.