کد خبر:۶۵۹۱۰۴
کریمی:

برگزاری استارتاپ گردشگری با مشارکت ایروان/ ۳ مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور راه اندازی می‌شود

سرپرست دانشگاه پیام نور با اشاره به اینکه ۳ مرکز نوآوری دانشگاه پیام نور راه اندازی می‌شود، گفت: همچنین با مشارکت دفتر دانشگاه و سفارت ایران در ایروان می‌خواهیم استارتاپی با رویکرد صنایع و گردشگری در فروردین و اردیبهشت ماه سال آینده برگزار کنیم تا از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها به بهترین وجه استفاده کنیم.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا زمانی، سرپرست دانشگاه پیام نور در مراسم افتتاح مرکز نوآوری این دانشگاه که عصر امروز در سازمان مرکزی دانشگاه پیام نور برگزار شد، گفت: پتانسیل خوبی در کشور وجود دارد که با برنامه ریزی می‌توان از این پتانسیل برای حل مشکلات جامعه استفاده کرد. دانشگاه پیش از این بحث آموزشی را پیگیری می‌کرده که با توجه به روند کاهشی در پذیرش دانشجو و پتانسیل خوب مراکز پیام نور تصمیم گرفته شده تا در قسمت پژوهش و فناوری و نوآوری برنامه ریزی داشته باشیم.

وی افزود: می‌خواهیم در کنار استارت تاپ‌ها و مراکز رشد قرار گرفته و با آن‌ها فعالیت کنیم تا از پتانسیل دانشگاه برای شکوفایی مراکز رشد نهایت استفاده را ببریم و مشکلات جامعه را برطرف کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: برنامه‌های مهارت آموزی که نیاز است در سطح دانشگاه باشد با توجه به ظرفیت دانشگاه می‌تواند در کنار مسائل پژوهشی و فناوری قرار بگیرد و از امکانات خوب مراکز پیام نور استفاده شود.

در ادامه کریمی، معاون پژوهشی دانشگاه پیام نور ادامه داد: تا پایان امسال سه مرکز نوآوری تهران، شیراز و مشهد راه اندازی می‌شود و مقرر شده تا در برنامه اول ۱۰ مرکز نوآوری در شهر‌های اصفهان، مازندران، یزد، کرمان، اردبیل و مرکزی نیز در کنار سه مرکز تهران، شیراز و مشهد داشته باشیم البته همه قرارداد‌ها برای این ۱۰ مرکز به امضا رسیده است.

وی با تاکید بر اینکه نگاه ویژه‌ای به بحث پژوهش و فناوری داریم، گفت: اولین رویداد استارتاپی پیام نور در شهریور ماه با بیش از ۵۴۰ ایده در حوزه محتوای دیجیتال با همکاری و حمایت معاونت علمی و مرکز رسانه‌های دیجیتال وزارت ارشاد داشتیم که ۳۰ تیم در ابتدای داوری و در انتهای داوری ۸ تیم در مرحله شتابدهی قرار گرفتند.

کریمی ادامه داد: دومین استارتاپ را نیز در اسفند ماه برگزار می‌کنیم و می‌خواهیم استارتاپ استانی در کردستان، یزد، کرمان و زنجان هم داشته باشیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با مشارکت دفتر دانشگاه و سفارت ایران در ایروان می‌خواهیم استارتاپی با رویکرد صنایع و گردشگری در فروردین و اردیبهشت ماه سال آینده برگزار کنیم تا از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها به بهترین وجه استفاده کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار