کد خبر:۶۵۹۸۱۴

طلب چند هزار میلیاردی تامین کنندگان دارو وصول نمی‌شود؟

نايب رئيس کميسيون اقتصاد سلامت اتاق بازرگاني تهران گفت: طلبهاي سررسيد شده تامين کنندگان حوزه سلامت کشور حدود 6 هزار ميليارد تومان است که برنامه اي براي پرداخت آن وجود ندارد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ ناصر ریاحی گفت: به طور متوسط یک سال از تاریخ سررسید شده طلب شرکت‌های فعال در تجهیزات و دارو عقب افتادگی وجود دارد و در مواردی این عقب ماندگی در پرداخت مطالبات تامین کنندگان به دوسال هم می‌رسد.

وی اضافه کرد: اخیرا بیمارستان‌ها و وزارت بهداشت اوراق بدهی را پیشنهاد می‌کنند که در بیشتر مواقع قابل خرید و فروش نیست از این رو این اوراق را باید تا تاریخ سررسید که دو تا سه سال است نگه داریم ضمن اینکه سود حدود ۸ درصدی این اوراق هم اصلا قابل توجه نیست.

ریاحی گفت: اگر قرار باشد پول ما این جوری از چرخه خارج شود نمی‌توانیم به فعالیت مان ادامه دهیم.

وی در پاسخ به این پرسش که با این حجم از این مطالبات آیا شرکت‌های تامین کننده بخش سلامت کشور همچنان فعال خواهند بود افزود: ما، چون با بیمار سرو کار داریم تا آخرین توان و بضاعت، تامین دارو و تجهیزات را انجام می‌دهیم.

اما این توان محدود است و اگر پرداخت مطالبات ما همچنان به عقب بیافتد شاید به بحران در فعالیت مان برسیم.

ریاحی گفت: برخی شرکت‌های دارویی به سازمان غذا و دارو اعلام کرده اند که دیگر قادر به تامین دارو و تجهیزات نیستند از این رو وزارت بهداشت هم از طریق شرکت‌های فوریتی اقدام به تامین کرد، اما این شرکت ها، چون کوچک هستند و منابع مالی محدودی دارند با انباشته شدن مطالبات شان بعد از مدتی به سرنوشت ما دچار می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار