آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۰۹۹

کدام کشور اروپایی در ایران بیشتر سرمایه گذاری کرده است؟

۶۰ درصد از سرمایه‌گذاری اتحادیه اروپا در ایران در حال حاضر از طریق آلمان صورت می‌پذیرد به همین خاطر نمی‌توان گفت که شراکت تجاری و مبادلات اقتصادی دو کشور در سطح بسیار خوبی دنبال می‌شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ علیرضا دائمی در نشست با رییس و اعضای انجمن سرمایه گذاری شرکت‌های آلمانی در حوزه شمال آفریقا و خاورمیانه (نوموف) با اشاره به این که رابطه اقتصادی دو کشور آلمان و ایران در سال‌های گذشته از جمله روابط بسیار خوب بوده است تا جایی که می‌توان گفت: مراودات ما با اروپا عمدتاً از طریق آلمان صورت می‌پذیرد افزود: باید توجه داشت که صادرات ایران به آلمان ۲۵ درصد کل صادرات ایران به کشور‌های اتحادیه اروپا را در بر می‌گیرد.

وی گفت: در سال‌های گذشته نیز در زمینه انتقال فناوری و دانش آن نیز دو کشور همکاری‌های بسیار خوبی داشته‌اند و خوشبختانه نقش آلمان در این زمینه همیشه تسهیل کننده و موفق بوده است.

همچنین وی یادآوری کرد: دو کشور در زمینه مسائل آب و مسأله تغییر اقلیم در ذیل سازمان‌های بین المللی همکاری‌های بسیار خوبی داشته‌اند و بر آنیم که بتوانیم این همکاری‌ها را تقویت کنیم وهمچنین دو کشور در زمینه مشاوره‌های حقوقی و ارزیابی مالی طرح‌ها و نیز مبادلات بانکی می‌توانند زمینه همکاری‌های بیشتری را فراهم کنند.

مدیرعامل ساتبا نیز با اشاره به برنامه‌های ایران در حوزه توسعه انرژی‌های نو گفت: براساس برنامه ششم توسعه ایران بنا دارد تا پایان این برنامه حدود ۵۰۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی در زمینه انرژی‌های نو ایجادکند.

سید محمد صادق زاده افزود: همچنین قرار است تا ۴ سال آتی ظرفیت انرژی‌های نو کشور به حدود ۴ هزار مگاوات برسد و ما در این زمینه از سرمایه گذاری شرکت‌های آلمانی بویژه در خصوص توسعه انرژی خورشیدی در کشور استقبال می‌کنیم.
وی تصریح کرد: پیش از این فعالیت ما با شرکت‌های آلمانی در نیروگاه خورشیدی همدان و کرمان بسیار موفق بوده که امیدواریم بتوانیم زمینه این همکاری را توسعه دهیم.

صادق زاده تأکید کرد: ایران شرایط بسیار خوبی را برای خرید تضمینی ۲۰ ساله برق و حمایت از سرمایه گذاری در زمینه انرژی‌های نو دارد که می‌تواند برای شرکت‌های آلمانی جذاب باشد.
وی گفت: ایران بنا دارد تا سال ۲۰۳۰ میلادی ظرفیت انرژی‌های تجدیدپذیر نصب شده در کشور را به ۷۵۰۰ مگاوات برساند که این امر می‌تواند فرصت خوبی برای سرمایه گذاری شرکت‌های خارجی و داخلی باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار