آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۰۷۴۱
مسئول صندوق رفاه دانشگاه فردوسی:

تقریبا ۷۰ درصد وام‌های دانشجویی دانشجویان پرداخت شده است

مسئول صندوق رفاه دانشگاه فردوسی با بیان اینکه تقریبا ۷۰ درصد وام‌های دانشجویی دانشجویان پرداخت شده است، گفت: نهایتا تا پایان این ترم تمام وام های باقی مانده دانشجویان پرداخت خواهد شد.

قانع، مسئول صندوق رفاه دانشگاه فردوسی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد،با تشریح روند تخصیص وام دانشجویی گفت: روند دریافت وام دانشجویی به این گونه است که دانشجویان ابتدا درخواست خود را به دانشگاه اعلام می کنند و با تایید دانشگاه مدارک به صندوق رفاه ارسال می شود.

وی افزود:صندوق رفاه بلافاصله پس از دریافت مدارک و با توجه به حجم دانشجویان متقاضی برای دریافت وام دانشجویی اقدام به تخصیص مبالغ می کند که این پروسه کمی زمان بر است و به همین علت است که دانشجویان مدتی در حساب کاربریشان بدهکاری ثبت می شود و پس از مدتی وام را دریافت می کنند.

مسئول صندوق رفاه دانشگاه فردوسی بیان کرد:صندوق رفاه به تنهایی مدارک تمام دانشگاه های کشور را به نوبت بررسی می کند و پس از آن اقدام به واریز وام ها به صورت مستقیم به حساب دانشجویان می کند و ما در این زمینه نقشی نداریم.

وی اضافه کرد:تقریبا 70درصد وام های دانشجویان دانشگاه فردوسی پرداخت شده است و ما پیگیر واریز وام های دانشجویان باقی مانده هستیم.

مسئول صندوق رفاه دانشگاه فردوسی در پایان گفت:نهایتا تا پایان این ترم تمام وام های باقی مانده ی دانشجویان پرداخت خواهد شد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار