مسئولان در حوادث و بلاياي طبيعي آماده باشند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۱۹۴
امام جمعه قم:

مسئولان در حوادث و بلاياي طبيعي آماده باشند

امام جمعه قم بر لزوم به آمادگي مسئولان کشور در جريان حوادث و بلاياي طبيعي تاکيد کرد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از قم، حجت الاسلام سعيدي صبح امروز در ديدار با رئيس و مسئولان سازمان مديريت بحران کشور، گفت: به روز بودن و آمادگي کامل مسئولان و دستگاه هاي امدادگر کشور در کوران حوادث و بحران ها يکي از ضروري ترين مسائل مديريتي است.

وي همچنين با بيان اينکه هويت انسان ها در حوادث مشخص مي شود، خاطرنشان کرد: در حوادثي چون زلزله در اثر هيجان هاي عاطفي، بسياري از کينه ها و دشمني ها جاي خود را به همدلي و تدبير ملي براي مهار بحران مي دهد.

سعيدي گفت: به وجود آمدن حوادث و بلاياي طبيعي موجب عبرت انسان ها مي شود و چون در اين حوادث، ابعاد عاطفي مردم و همدلي آن ها در ياري رساندن به همنوعان خود پررنگ و ملموس مي شود، از اهميت خاصي برخوردار هستند و به عنوان يک فرصت مطرح مي شوند./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار