ربیعی با اشاره به اینکه بهبود گردشگری به بهبود وضع زندگی مردم کمک کرده و آثار سیاسی مثبتی برای کشور دارد گفت: مساله اصلی وزارت کار، اشتغال و فقر زدایی است که گردشگری میتواند در هر ۲ زمینه آثار مثبتی داشته باشد.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو؛ علی ربیعی در آئین افتتاحیه یازدهمین نمایشگاه بینالمللی گردشگری و صنایع وابسته تهران با بیان اینکه ۲ امر نظام تدبیر و نرم افزار در کشور دچار کمبود هستیم، گفت:، چون در مساله ارزش افزوده و اشتغال دیدگاه سنتی داریم فکر میکنیم تنها محصول ارائه شده به بازار نیازمند حمایت است در حالی که خدمات گردشگری میتواند با قوانین و مقررات تشویقی میتواند ارزش افزوده و اشتغال ایجاد کند.
وی ادامه داد: در صنعت گردشگری متاسفانه بر روی حلقههایی متمرکز میشویم که کمترین اثر را دارد. ربیعی گردشگری را از جمله رسته شغلهایی دانست که بر اساس پیش بینیها میتواند رتبه اول ایجاد اشتغال را داشته باشد. به گفته وزیر کار در حوزه نرم افزاری حوزه گردشگری باید تمرکز بر جاذبههای گردشگری را جایگزین هتلداری کرد چرا که توریست به دنبال جاذبههای محلی است نه هتل ۵ ستاره. وی با انتقاد از اینکه وامهای صندوق توسعه ملی به هتلداری سوق داده شده، گفت: سرعت اشتغال در گردشگری ۲.۵ برابر سایر بخشهاست. ربیعی در سال ۹۷، ۱۲۰ هزار فرصت شغلی را در حوزه گردشگری پیشبینی کرد و اظهار داشت: با ایجاد حلقه ارتباطی میان بخشهای فعال این حوزه میتوان گردشگر را وفادار کرد. ربیعی از شناسایی ۷ مسیر گردشگری در کشور خبر داد و گردشگری روستایی را برای ایجاد اشتغال با تمرکز بر صنایع کوچک روستایی و اقامتگاههای روستایی را موجب مهاجرت معکوس دانست.