آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۲۷۸۶
با انتشار فهرست نوامبر ۲۰۱۷؛

سه استاد دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان پیوستند

با انتشار فهرست اسامی دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور مربوط به ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ در نظام رتبه‌بندی ESI-Essential Science Indicators سه استاد علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان پیوستند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سه تن از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد برتر جهان پیوستند و تعداد دانشمندان یک درصد جهان این دانشگاه به شش نفر رسید.

فهرست اسامی دانشمندان یک درصد برتر علوم پزشکی کشور مربوط به ماه نوامبر سال ۲۰۱۷ در نظام رتبه‌بندی ESI-Essential Science Indicators اعلام شد و محمد حسین بسکابادی استاد گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، محمد رمضانی استاد ممتاز دانشگاه و مدیرگروه بیوتکنولوژی داروئی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و خلیل آبنوس استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد به جمع دانشمندان یک درصد جهان پیوستند.

پیش از این نیز حسین حسین زاده، مهرداد ایرانشاهی و امیر حسین صاحبکار از اعضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در فهرست یک درصد دانشمندان پُراستناد دنیا قرار گرفتند.

ESI گرایش‌های مختلف علوم را به ۲۲ شاخه اصلی (از جمله فیزیک، شیمی، میکروب شناسی، ریاضی، پزشکی بالینی، داروشناسی و سم شناسی، بیوشیمی، اقتصاد و ...) تقسیم می‌نماید و هر دو ماه یک بار افراد و دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی را بر اساس میزان ارجاع به مقالات چاپ شده آن‌ها در بازه زمانی ۱۰ سال گذشته رتبه بندی می‌کند و اسامی یک درصد برتر هر گروه را اعلام می‌نماید.

محمدحسین بسکابادی استاد گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ۲۰۹ مقاله انگلیسی و ۱۰ مقاله فارسی در مجلات معتبر بین‌المللی، یکی از سه محقق دانشگاه علوم پزشکی مشهد است که مقالات وی بیش از دو هزار بار بازدید داشته است.

بسکابادی، که تحقیقاتش را در زمینه آسم، بیماری‌های انسدادی مزمن ریه، فارماکولوژی بیماری‌های تنفسی، بیماری‌های تنفسی شغلی و اثر آلاینده‌های محیطی و مواد سمی بر سیستم تنفسی (جانبازان شیمیائی)، دخانیات، تست‌های عملکرد ریه، گیاهان داروئی به اجرا رسانده است، کمبود اعتبار در حوزه پژوهش را از مهمترین مشکلات عنوان کرد و اظهار داشت: اگر بحث بودجه پژوهشی حل شود، راندمان تحقیقات بالا خواهد رفت.

استاد ممتاز دانشگاه و مدیرگروه بیوتکنولوژی دارویی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در زمینه‌های دارورسانی و ژن‌رسانی هدفمند، پروتئومیکس و بیوسنسور‌ها تا کنون بالغ بر ۲۲۷ مقاله در مجلات معتبر پژوهشی به چاپ رسانده که این مقالات بیش از ۴ هزار بازدید در گوگل‌اسکولار و ۳ هزار بازدید از طریق اسکوپوس داشته است.

محمد رمضانی با تاکید بر اینکه نتایج طرح‌های پژوهشی برای آیندگان مثمر ثمر خواهد بود تصریح کرد: تا زمانی که پژوهش و مقالات تولید شده به تولید و محصول نرسند تنها جز یک درصد‌ها خواهیم شد و دیگر کشور‌ها از تحقیقاتمان در تولید دارو و ... استفاده می‌کنند.

استاد دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، تا کنون ۲۰۱ مقاله انگلیسی و فارسی زبان را در مجلات معتبر بین المللی به چاپ رسانده است.

آبنوس تحقیقاتش را در زمینه‌های طراحی و جداسازی آپتامر، انتقال هدفمند دارو و ژن با استفاده از نانوحامل‌های هدفمند شده با اپتامر، طراحی و ساخت آپتاسنسور‌ها و بررسی مکانیسم اثر سموم به اجرا رسانده است و میزان H- Index وی نیز ۲۳ است.

تا کنون ۱۳۱ طرح تحقیقاتی را دکتر آبنوس به اتمام رسانده است و ۹۴ طرح تحقیقاتی دیگر را به عنوان مجری و با همکاری با دیگر پژوهشگران در حال اجرا دارد.

همچنین انتشار ۲۷۴ مقاله در پایگاه‌های ملی و بین المللی و چاپ ۱۹ عنوان کتاب در زمینه گیاهان دارویی، داروشناسی اعصاب به ویژه زعفران و سیاه دانه از جمله اقدامات علمی و پژوهشی دکتر حسین حسین زاده به شمار می‌رود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار