آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۲۲۳
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر:

نباید شرایطی فراهم شود تا افراد شاخص از دانشگاه‌ها خارج شوند

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: نباید شرایطی فراهم شود تا افراد شاخص از دانشگاه‌ها خارج شوند؛ اما با مصوبه اخیر کمیسیون تلفیق بودجه ممکن است اساتید زودتر از موعد اقدام به بازنشستگی کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: روز گذشته حدود ۱۲ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی مربوط به شهر تهران با روسای دانشگاه‌های شهر تهران جلسه داشتند.
 
وی افزود: در این جلسه در خصوص مسائل بودجه‌ای و مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه که مشکلاتی برای اعضای هیات علمی و دانشگاه‌ها ایجاد می‌کند، بحث و بررسی صورت گرفت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: امیدواریم نمایندگان مجلس شورای اسلامی به این موضوع توجه داشته باشند تا مشکلات دانشگاه‌ها برطرف شود.

معتمدی عنوان کرد: در این جلسه نمایندگان قول دادند که کمک کنند.
 
وی افزود: اگر موضوع پاداش بازنشستگی مطرح شده در مجلس شورای اسلامی تصویب شود ممکن است بسیاری از اساتید امسال خود را بازنشسته کنند که این امر به نفع حوزه علمی و آموزشی کشور نیست و همچنین بار مالی زیادی بر دوش دولت خواهد گذاشت.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر خاطرنشان کرد: نباید شرایطی فراهم شود تا افراد شاخص از دانشگاه‌ها خارج شوند، اما با این مصوبه ممکن است اساتید زودتر از موعد اقدام به بازنشستگی کنند.

معتمدی درخصوص مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه درخصوص افزایش حقوق‌ها و مالیات بر حقوق‌ها نیز گفت: با تصویب این مصوبه اساتید برای اولین بار در کشور کاهش دریافتی خواهند داشت؛ به نحوی که حقوق برخی از اساتید حدود ۱.۵ میلیون تومان کاهش می‌یابد.

وی اظهار داشت: اجرای این مصوبه موجب می‌شود تا اساتید جوان که قصد استخدام دارند از خارج از کشور بازنگردند.

رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر تاکید کرد: البته این موضوع یک تصمیم کلی از سوی نمایندگان مجلس شورای اسلامی بوده است، اما موجب خواهد شد تا مشکلاتی برای دانشگاه‌ها و جامعه علمی کشور ایجاد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار