آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۸۶۵۰

بسته حمایتی جدید شورای شهر کرج برای اصناف و شهروندان/ تخفیف‌های مالی تا دو ماه آینده

شورای اسلامی شهر کرج با تصویب بسته مشوق‌های مالی جدید، به مدت دو ماه تخفیف‌های قابل توجهی را برای اصناف، شهروندان و سازندگان در نظر گرفته است.

بسته حمایتی جدید شورای شهر کرج برای اصناف و شهروندان/ تخفیف‌های مالی تا دو ماه آینده

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرگزاری دانشجو، عمار ایزدیار اظهار کرد: بسته مشوق‌های مالی جدید به مدت دو ماه برای شهروندان و فعالان اقتصادی به اجرا در خواهد آمد.

ایزدیار در این باره گفت: این لایحه با رأی مثبت اعضای شورای شهر تصویب شد و به موجب آن، شهرداری کرج موظف است بسته مشوق‌های مالی ویژه‌ای را اجرا کند که شامل تخفیف‌های مالی در چندین حوزه است.

وی افزود: در بخش عوارض اصناف، تخفیف ۵۰ درصدی برای عوارض سال جاری و معوق، عوارض تابلو و بهای خدمات پسماند برای کلیه شهروندان در صورت پرداخت نقدی در نظر گرفته شده است. همچنین، واحدهای صنفی آسیب‌دیده از جنگ ۱۲ روزه از معافیت ۱۰۰ درصدی بهره‌مند خواهند شد.

علاوه بر این، عوارض نوسازی و پسماند برای املاک آسیب‌دیده از حملات اخیر، شامل بخشودگی ۵۰ درصدی جرائم معوق خواهد بود. در عوارض خودرو نیز، امکان پرداخت بدهی خودروهای آسیب‌دیده از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه با استفاده از کمک‌های شهرداری فراهم شده است.

در زمینه پروانه‌های ساختمانی، تخفیف ۴۵ درصدی در عوارض پروانه ساختمانی و ۲۵ درصدی در عوارض ارزش افزوده با پرداخت نقدی اعمال خواهد شد.

 همچنین، مشوق‌هایی برای پروژه‌های ساختمانی با مساحت بالای ۲۰۰۰ متر مربع در نظر گرفته شده است.

ایزدیار همچنین به تسهیلات در پرداخت جرائم ماده ۱۰۰ اشاره کرد و ادامه داد: در این بخش، تخفیف‌های ۵۰ تا ۶۰ درصدی برای پرداخت نقدی جرائم ماده ۱۰۰ و همچنین امکان تقسیط بدون سود جرائم برای شهروندان فراهم خواهد شد.

این مصوبه همچنین شرایط تهاتر بدهی‌ها و ساختمان‌های بدون پروانه را تسهیل می‌کند و پیش‌پرداخت ۳۰ درصدی برای تسهیل در تهاتر بدهی‌ها تعیین شده است. همچنین، فرآیند تعیین تکلیف ساختمان‌های بدون پروانه و دارای تخلفات ساختمانی در راستای اجرای بند (ت) تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ ادامه خواهد یافت.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر کرج در پایان بیان کرد: این تخفیفات و تسهیلات مالی برای شهروندان و اصناف از طریق مناطق و سازمان‌های شهرداری به مدت دو ماه قابل استفاده خواهند بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار