آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۳۶۱۴
رییس مرکز آمار و اطلاعات قوه قضاییه:

استارتاپ‌ها باید قوانین کشور را رعایت و انتظاراتشان را از قوه قضائیه اطلاع دهند

رییس مرکز آمار و اطلاعات قوه قضاییه گفت: هر استارتاپی باید قوانین کشور را رعایت کند و اگر رعایت نکرد به پرونده‌اش در مجتمع جرایم ریانه‌ای رسیدگی می‌شود البته در این مجتمع قضات تلاش می‌کند صدمه‌ای به کار آنها وارد نشود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام شهریاری در نشست نخبگانی فناوری اطلاعات در قوه قضاییه که صبح امروز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد در جمع خبرنگاران در خصوص سخنان سورنا ستاری درباره مشکلات سر راه استارتاپ‌ها و موانع حقوقی کار آنها گفت: در قوه قضائیه مجتمع ویژه‌ای برای رسیدگی به جرایم رایانه‌ای وجود داد که در آنجا پرونده‌های مورد وصف رسیدگی می‌شود.

وی ادامه داد: هر استارتاپی باید قوانین کشور را رعایت کند و اگر رعایت نکرد به پرونده‌اش در این مجتمع رسیدگی می‌شود البته در این مجتمع قضات با مفاهیم فناوری اطلاعات آشنایی دارد و تلاش می‌کند صدمه‌ای به کار آنها وارد نشود.
شهریاری گفت: البته قوانین ما با حرکت کندی به پیش می‌رود لذا نباید توقع داشت احکام صادره 100 درصد مورد قبول استارتاپ‌ها باشد.
وی گفت:‌ استارتاپ‌ها باید انتظاراتشان را به ما اطلاع دهند و خودشان با تشکیل انجمن‌هایی پیشنهادهای مدونی را در اختیار ما بگذارند تا ما در مسیر تسریع قوانین حرکت کنیم.
رییس مرکز آمار و اطلاعات قوه قضاییه گفت: ما وعده نمی‌د‌هیم اما تلاش می‌کنیم تا مشکلات استارتاپ‌ها حل شود.
وی تصریح کرد: قوه قضاییه معاونتی به نام معاونت حقوقی دارد که مسولیت تدوین لوایح را دارد که باید در ابتدا مشکلات به ما ارایه و در کنار آن پیشنهادها هم اعلام شود تا ما برای حل آن تلاش کنیم.
شهریاری در پاسخ به این سوال که ناجا هم یک اطلس جرم دارد آیا با شما موازی کاری می‌کند گفت: اطلاعات پلیس مربوط به حوزه کاری خودش است و ما هم حوزه کاری خودمان را داریم. در حوزه کاری‌مان پرونده‌هایی وجود دارد که موجب صدور حکم می‌شود و احکام صادره جغرافیای احکام صادره‌اش در دست قوه قضاییه است.
وی تصریح کرد: ناجا ضابط قوه قضاییه است و بعضا موارد اتهامی را تا بخشی می‌دانند و مواردی که به صدور حکم منجر شده است را ندارند می‌شود گفت جرایم مشهود را در اختیار دارند و الا احکام حقوقی را اصلا اطلاع ندارند.
وی درباره بحث حریم خصوصی و تدوین لوایح مربوط به آن نیز گفت: تعریف و موضوع حریم خصوصی در جاهای مختلف دنیا با مشکل مواجه است.
شهریاری گفت: برای مثال ماشین حریم خصوصی نیست البته به معنای آن هم نیست که اگر حریم خصوصی بود نمی‌شود به آن ورود کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار