دليل ريزشها در انقلاب عدم همراهي با ولايت و مردم است
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، حسين صفارهرندي ظهر ديروز در جمع كاركنان سپاه بوشهر با اشاره به دلايل ريزش هاي حاميان انقلاب در طول 30 سال از عمر پربركت نظام اسلامي اظهار داشت: از همان ابتداي انقلاب و در آن هنگام كه نداي انقلاب به صورت رساتر به گوش همگان رسيد، اين گوناگوني نگاه ها در نظام اسلامي به وجود آمد.
وي يكي از دلايل اصلي ريزش ها را انحراف از مسير واقعي نظام و عدم همراهي با ولايت و مردم دانست و افزود: اين ريزش ها به صورت تدريجي شكل گرفته و در هر برهه اي از زمان نمود عيني پيدا كرده است.
وزير سابق فرهنگ و ارشاد اسلامي تصريح كرد: در اوايل انقلاب دستجات سياسي نظير نهضت آزادي، سازمان مجاهدين خلق و حزب توده به دليل فاصله گرفتن از انقلاب و خط امام خيلي زود از چشم مردم افتادند و به دليل عملكرد سوء از صحنه سياسي طرد شدند.
صفارهرندي اضافه كرد: امكان لغزش در هر مرحله اي از راه سخت دفاع از حق، براي همگان در هر جايگاهي وجود دارد، اما اگر انسان در آن مرحله يا لحظه سقوط، نهيب الهي را دريافت كند، قطعاً از مسير انحراف برخواهد گشت.
وي با اشاره به رهنمودهاي مقام معظم رهبري از اوايل دهه 80 تا كنون خاطرنشان كرد: اين رهنمودها موجب هوشياري مردم و رويش نسل جوان آگاه براي اداره كردن كشور اسلامي شد./انتهاي پيام/