نيروهاي مسلح اقتدار و ثبات يك نظام را تضمين مي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۴۱۲
امام جمعه بوشهر:

نيروهاي مسلح اقتدار و ثبات يك نظام را تضمين مي كنند

امام جمعه بوشهر گفت: نيروهاي مسلح اقتدار و ثبات يك نظام را تضمين مي كنند و ارتش جمهوري اسلامي ايران نيز حافظ بقاي نظام جمهوري اسلامي ايران است؛ چرا كه نيروهاي مسلح عنصر پايداري يك نظام در برابر تهاجم بيگانه مي باشد.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از بوشهر، آيت الله غلامعلي صفايي بوشهري ديروز در ديدار با فرماندهان ارتش استان بوشهر، اظهار داشت: نيروهاي مسلح در هر نظام حكم حصار، ستون، حافظ، مدافع، چشم بينا و نگهبان را دارند و اگر نيروهاي مسلح در يك كشور نباشد آن كشور هم مبتلا به هرج و مرج داخلي و هم مبتلا به تاخت و تازهاي كشورهاي بيگانه مي شود.

وي گفت: در قرآن و در همه مكتب هاي آسماني نيروهاي مسلح نظام به عنوان حافظان استقرار يك نظام، مدافعان نظام در مقابل تهاجم بيگانه و عامل آرامش و ثبات اجتماعي يك نظام محسوب مي شوند.

صفايي بوشهري تصريح كرد: در نظام ديني اجر و پاداش يك فرد در نيروهاي مسلح در تمام رده ها از فرماندهي تا يك سرباز عادي هم دنيايي و فرا دنيايي، هم مادي و معنوي است.

امام جمعه بوشهر گفت: ما در جهاني زندگي مي كنيم كه جبهه ايران ستيزي و اسلام ستيزي به پهناي جغرافياي دنيا گسترده شده، لذا در عرصه توليد سخت افزاري توليدات جنگي و در تمام توليدات جنگ و دفاع و تجهيزات نظامي آفندي، پدافندي، قطعات و پشتيباني بايد خودكفا شويم همانطور كه ناوشكن جمهوري اسلامي ايران برگ زريني در تاريخ توليد سخت افزارهاي محوري است.

وي تصريح كرد: بايد به اين درجه از توان برسيم كه با طراحي هاي نوين، تمام مراكز نظامي و آكادميك جهان غافلگير شوند.

لازم به ذكر است، در اين نشست فرماندهان ارتش در استان بوشهر نيز گزارشي از فعاليت و آمادگي نيروهاي خود در استان ارائه و بر آمادگي خود براي دفاع از نظام مقدس جمهوري اسلامي تاكيد كردند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار