عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: باید به استانداردهای جهانی در زمینه بستهبندی نزدیک شویم، بسیاری از تولیدات مرغوب و با کیفیت کشور در بازارهای دیگر دنیا در بسته بندیهای شکیل و زیبا مجددا وارد کشور میشود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلام محمد زارعی در خصوص اهمیت توجه به وجود صنایع تبدیلی و بستهبندی در کشور، اظهار داشت: حاصل بسیاری از تلاشهایی که در بخشهای تولیدی کشور مانند کشاورزی و دامپروری به دست میآید اگر در صنایع تبدیلی مورد استفاده قرار نگیرد تلاش و زحمت تولیدکننده از بین میرود.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در زمینه بسته بندی باید به استانداردهای جهانی نزدیک شویم، گفت: بسیاری از تولیدات مرغوب و با کیفیت کشور در بازارهای دیگر دنیا در بسته بندیهای شکیل و زیبا مجددا وارد کشور میشود، نمونههای فراوانی در این زمینه وجود دارد که میتوان از آنها نام برد.
نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زنجیره تکمیلی تولید در حوزه کشاورزی، باغی و دامپروری صنایع تبدیلی است، ادامه داد: باید به صنایع تبدیلی بهعنوان یک ضرورت در کشور نگاه کرد، متاسفانه در این زمینه مشکلاتی وجود دارد و این مشکلات کمتر مورد توجه قرار میگیرد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اگر در صنایع تبدیلی و سردخانهها شرایط خوبی وجود داشت تولیدکنندگان و باغداران متضرر نمیشدند، تصربیح کرد: با وجود این ظرفیتها دست واسطه گران نیز کوتاه میشد و میتوانستیم اشتغال پایین دستی را ایجاد کنیم.
وی با تاکید بر اینکه در زمینه صنایع بستهبندی متاسفانه داستان غمانگیزی وجود دارد و به نسبت دیگر کشورها ضعیف هستیم، عنوان کرد: عسلی که در کشور ما تولید میشود از خصوصیتهای بالایی برخوردار است، اما به دلیل نبود بستهبندی مناسب توان عرضه آن را در بازارهای جهانی نداریم.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: در صنایع تبدیلی و بستهبندی نیاز به سازماندهی، هدفگذاری و سرمایهگذاری داریم تا تولیدی که داریم هدر نرود و توان عرضه محصولات در بازار جهانی را داشته باشیم.