کد خبر:۶۶۴۵۸۷
مدیر مرکز کار آفرینی دانشگاه پیام‌نور جهرم:

نیاز دانشگاه‌ها حرکت به سمت تجاری‌سازی علم است/ ایجاد مرکز کارآفرینی در پیام‌نور جهرم

مدیر مرکز کار آفرینی دانشگاه پیام‌نور جهرم با بیان اینکه نسل سوم دانشگاه‌ها تجاری و صنعتی‌سازی پژوهش است، از راه‌اندازی مرکز کارآفرینی در این دانشگاه خبر داد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد ذبیحین‌پور، مدیر مرکز کار آفرینی دانشگاه پیام نور جهرم با اشاره به فعالیت‌های مرکز کارآفرینی دانشگاه پیام نور جهرم بیان داشت: مرکز کارآفرینی این دانشگاه با هدف توانمندسازی دانشجویان در زمینه‌های کارآفرینی راه‌اندازی شده است.

ذبیحین پور نیاز دانشگاه‌ها را حرکت به سمت تجاری‌سازی علم دانست و گفت: دانشگاه‌ها در نسل اول به آموزش توجه کردند و در نسل بعدی پژوهش در برنامه دانشگاه‌ها قرار گرفت.

این استاد دانشگاه ادامه داد: نسل سوم و امروز دانشگاه‌ها باید به سمت کارآمد و صنعتی کردن پژوهش‌های انجام شده گام بردارند.

همچنین دبیر مرکز کار آفرینی دانشگاه پیام نور جهرم اظهار داشت: مرکز کارآفرینی دانشگاه پیام‌نور جهرم در جهت توانمندسازی دانشجویان در جهت اینکه بتوانند بعد از دانش‌آموختگی اقدام به راه‌اندازی کسب و کار برای خود و دیگران کنند فعالیت می‌کند.

محمد محمدی گفت: در این مرکز کمیته‌های برندسازی٬ آموزش و مشاوره٬ ایده‌پردازی٬ تجارت الکترونیک و سرمایه‌گذاری فعالیت دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار