آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۵۸۴۷
نماینده مردم نیشابور:

دانشگاه فنی و حرفه‌ای باید به سمت دانشگاه‌های نسل سوم حرکت کند

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در زمانی که سخن از دانشگاه‌های نسل سوم یعنی تکنولوژی محور و کارآفرینی است و باید به این‌سو حرکت کند.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمید گرمابی در مراسم افتتاح خوابگاه خیر ساز دانشکده فنی و حرفه‌ای نیشابور اظهار داشت: شهر ما مدیون خیرین بوده است و این عزیزان در هر بخشی که نگاه می‌کنیم، تأثیرگذار بوده‌اند.

گرمابی تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در زمانی که سخن از دانشگاه‌های نسل سوم یعنی تکنولوژی محور و کارآفرینی بوده، بهترین گزینه برای حرکت به سمت این نوع آموزش است و باید به این‌سو حرکت کند.

نماینده مردم نیشابور و فیروزه در مجلس شورای اسلامی افزود: دانشجوهای ما در دیگر مراکز آموزشی در شروع به کار با مشکلاتی همراه هستند و امیدوارم این دانشگاه این خلأ را پر کند.

ور در پایان خاطرنشان کرد: ما به‌ عنوان نماینده‌های مردم تلاش می‌کنیم این دانشگاه را کمک کنیم و مشکلات مطرح‌شده را حل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار