عضو کمیسیون اجتماعی مجلس میزان قاچاق لوازم آرایشی را بیش از ۶۳ درصد دانست و گفت: لوازم آرایشی از طریق معابر رسمی وارد کشور می شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، رسول خضری در رابطه با برخی اظهارات مبنی بر اینکه ۶۳ درصد لوازم آرایشی قاچاق است، گفت: به طور قطع قاچاق لوازم آرایشی از این میزان بیشتر بوده و اغلب آنها تقلبی و فاقد استاندارد است.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی، با انتقاد از اینکه قاچاق عمده کشور از جمله لوازم آرایشی با کانتینر و از طریق بنادر وارد کشور میشود، افزود: ۹۵ و نیم درصد قاچاق از طریق معابر رسمی و تنها نیم درصد قاچاق و حتی کمتر از طریق معابر کولبری است و از سویی ورود کالا از طریق معابر کولبری نظاممند بوده و عوارض نیز پرداخت میشود بنابراین برای مبارزه با قاچاق لوازم آرایشی که سلامت مردم را نشانه میرود باید با شبکههای اصلی قاچاق که از طریق معابر رسمی به این کار اقدام میکنند مبارزه کرد.
وی با بیان اینکه جلوگیری از لوازم آرایشی قاچاق باید در بنادر و معابر رسمی انجام شود، تصریح کرد: مصرف بالای لوازم آرایشی در کشور که ۴۰ تا ۵۰ برابر کشورهای پیشرفتهای مانند آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، سوئیس و ایتالیا است به افزایش قاچاق دامن زده است.
خضری با هشدار نسبت به تبعات سوء لوازم و آرایشی قاچاق بر سلامت مصرف کنندگان، افزود: مردم باید از لوازم آرایشی مورد تایید سازمان غذا و دارو استفاده و اقلام مورد نیاز را از مراکز معتبر مانند داروخانهها تهیه کنند.
نماینده مردم سردشت و پیرانشهر در مجلس دهم، افزود: مصرف محصولات قاچاق آثار سوئی را به صورت موقت و دائم بر صورت از خود به جا میگذارد، زیرا این اقلام به صورت مستقیم بر مخاط داخلی بدن در تماس بوده و به صورت صد در صد جذب خون میشود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه لوازم آرایشی قاچاق در بوتیکها عرضه میشود نه داروخانه ها، ادامه داد: تمامی کالاهای سلامت محور باید دارای برچسب باشند البته تنها ۱۰ درصد اهداف این طرح محقق شد و نتیجه مناسب حاصل نشد.