دانشجوي مقطع دكتري دانشگاه صنعتي بابل دانشجوي برتر كشور شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ساري، دكتر مجيد الياسي، دانشجوي دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل به خاطر موفقيت در حوزه آموزشي، پژوهشي و تربيتي، از ميان 13 دانشجوي منتخب دوره دكتري سراسر كشور به عنوان دانشجوي برتر معرفي شد.
بر پايه اين گزارش، دكتر الياسي متولد سال 1356، دانش آموخته مقطع كارشناسي، كارشناسي ارشد و دوره دكتري در رشته مكانيك ساخت و توليد از دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل است.
بر اساس اين گزارش، اين مدرس دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل داراي سوابقي نظير ارائه 30 مقاله ISI در مجلات و كنفرانسهاي خارجي و داخلي، كسب مقام اول غرفه نانوبيوتكنولوژي در نمايشگاه دستاوردهاي 30 ساله وزارت علوم، تحقيقات و فناوري و همكاري در دو پروژه تحقيقاتي اين دانشگاه در حوزه صنعت در دوره دانشجويي در مقطع دكتري است.
لازم به ذكر است، همچنين مسئوليت در كانون قرآن دانشگاه، كسب رتبه اول در مسابقات ترجمه قرآن و تواشيح قرآن از دانشگاههاي مازندران و كسب رتبه دوم در مسابقات ترجمه قرآن در سراسر كشور از ديگر سوابق وي محسوب مي شود./انتهاي پيام/