دوره‌هاي آموزشي قرآن در دانشگاه جامع علمي و كاربردي مازندران برگزار مي‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۶۹۰۹

دوره‌هاي آموزشي قرآن در دانشگاه جامع علمي و كاربردي مازندران برگزار مي‌شود

دوره‌هاي آموزشي قرآن در دانشگاه جامع علمي و كاربردي مازندران برگزار مي‌شود.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ساري، دوره هاي آموزشي كوتاه مدت و بلند مدت قرآن شامل مباحث روانخواني، مفاهيم قرآني و پاسخ به سوالات و شبهات دانشجويان به صورت تركيبي در طول هر ترم از سال تحصيلي برگزار مي شود.

بر پايه اين گزارش، كلاس هاي آموزشي، اردوهاي قرآني و ساير برنامه هاي فرهنگي- دانشجويي در سطح مراكز علمي – كاربردي مجتمع جهاد كشاورزي مازندران، مراكز فرهنگ و هنر واحد 2 و كارآموزان در چالوس، مراكز فرهنگ و هنر واحد 5، آتش نشاني و خدمات ايمني و فولادين ذوب در آمل برگزار خواهد شد.

لازم به ذكر است، اين كلاس ها كه از نيمه دوم ارديبهشت ماه جاري تشكيل خواهد شد، در راستاي گسترش فرهنگ علوم قرآني در ميان دانشجويان و ايجاد زمينه براي فراگيري رشته هاي قرآني و شناسايي و رفع نقاط ضعف و قوت علاقه مندان برگزار مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار