با پشتیبانی پایگاه بسیج شهید ابراهیم هادی؛
برگزیدگان مسابقات فوتبال pes در دانشگاه جهرم معرفی شدند
سری مسابقات فوتبال pes با پشتیبانی پایگاه بسیج شهید ابراهیم هادی در محل دانشگاه جهرم برگزار و برگزیدگان آن معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سری مسابقات فوتبال pes با پشتیبانی پایگاه بسیج شهید ابراهیم هادی در روز جمعه مورخ ۴ اسفند ۹۶ ساعت ۱۴ در محل دانشگاه جهرم آغاز شد.
افراد که تعداد آنها ۳۲ نفر بود، در ۸ گروه ۴ نفره و با قرعهکشی حریفان خود را شناختند. ابتدا مرحله گروهی آغاز و از هر گروه ۲ نفر به مرحله حذفی راه پیدا کردند و ۲ نفر آخر هم از دور مسابقات کنار رفتند.
از مرحله یک شانزدهم تا نیمه نهایی انجام شد و ۴ نفر راه یافته به نیمه نهایی مشخص شدند و در ساعت ۱۹ پایان یافت و مقرر شد که در روز دوشنبه ۷ اسفند در محل سالن علوم پایه دانشگاه و بر روی ویدئو پرژکتور دو بازی رده بندی و فینال در معرض دید دانشجویان برگزار شود.
روز دوشنبه هم در ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴:۳۰ این دو بازی انجام شد و نفرات اول تا سوم مشخص شدند.
نفر اول: داریوش مهبودی
نفر دوم: امین تیموری
نفر سوم: علامحسین قاسمی
نفر اول: داریوش مهبودی
نفر دوم: امین تیموری
نفر سوم: علامحسین قاسمی
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.