آتش‌سوزی تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول تلفاتی نداشت
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۱۷۹۵

آتش‌سوزی تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول تلفاتی نداشت

با وجود اعلام مهار آتش سوزی اما همچنان صدای انفجارهای پیاپی از یگان نظامی دزفول شنیده می شود.

آتش‌سوزی تیپ ۲۹۲ زرهی دزفول تلفاتی نداشت

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرپرست فرمانداری دزفول اظهار کرد: شنیده شدن صداهای کوچکی پس از وقوع انفجار اولیه طبیعی است، در این زمان نگرانی در خصوص این حادثه وجود ندارد.

امیرعیسی زاده افزود: آتش سوزی مهارشده و فقط گلوله های توپ باقی مانده و مواد منفجره در اثر عوامل بیرونی منفجر می شوند.

وی گفت: ترافیک ایجاد شده در اتوبان دزفول- اندیمشک به دلیل تجمع خانوارهای ساکن در منازل سازمانی این یگان نظامی بود که در حال حاضر برطرف شده و تردد خودروها روان شده است.

امیر عیسی‌زاده با اشاره به این‌که انفجار در یکی از زاغه‌های مهمات تیپ 292 زرهی رخ داده است، اظهار داشت: خوشبختانه این حادثه تلفاتی نداشته است.

سرپرست فرمانداری دزفول ادامه داد: مسئولان شهرستان و نیروهای امدادی در محل حاضر هستند؛ از شهروندان دزفولی در خواست می کنیم تا به محل حادثه نروند و  مسیرها را برای دسترسی آسان تر نیروهای امدادی خلوت کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار