انعطاف‌پذيري مديران در برابر تغيير ذائقه‌ها دشمن را هدايت مي‌كند
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۴۷۸
معاون سياسي - امنيتي استاندار هرمزگان:

انعطاف‌پذيري مديران در برابر تغيير ذائقه‌ها دشمن را هدايت مي‌كند

معاون سياسي - امنيتي استاندار هرمزگان گفت: مديران بايد در برابر تغيير ذائقه‌ها انعطاف‌پذير باشند تا بتوانند در برابر جنگ نرم، دشمن جامعه را به بهترين شكل ممكن هدايت كنند.

به گزارش گروه اجتماعي «شبکه خبر دانشجو»، محمدحسن پرآور در نشست كارگروه اجتماعي استانداري هرمزگان اظهار داشت: برخورداري از برنامه‌هاي فرهنگي مدون، به معناي تجهيز به سلاح پاتك در برابر جنگ نرم دشمن است.

وي در ادامه در بحث چگونگي هزينه‌كرد بودجه 175ميليارد توماني بخش فرهنگ بيان داشت: مصوبه ويژه فرهنگي دولت، براي كمك به تحول بخش فرهنگ هرمزگان است و بايد از اين مصوبه نهايت استفاده شود.

پرآور از اعضاي كارگروه خواست تا در اين ارتباط، جزيره‌اي و بخشي فكر نكنند؛ چرا كه اين اعتبار مربوط به تمام نقاط استان است.

معاون سياسي - امنيتي استاندار هرمزگان با بيان اينكه بايد به اين موضوع به شكل كارشناسي نگاه شود، افزود: بايد بر طبق يك نرم‌افزار به پنج سال گذشته امور، نگاه، و سالانه اهدافي خاص دنبال شود تا از اين طريق، بتوان علاوه بر صرفه‌جويي، بيشترين و بهترين نتايج را گرفت.

وي در پايان خاطرنشان کرد: 40 درصد از اعتبار مورد بحث بايد در راستاي تكميل طرح‌هاي نيمه‌تمام و 60 درصد آن بايد براي هزينه‌هاي جاري در نظر گرفته شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار