آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۶۶۲
ملانظری:

برخی رشته‌های دانشگاهی ناکارآمد برای ورود به بازار حذف می‌شوند

رئیس دانشگاه الزهرا (س) گفت: در سال جدید برنامه داریم برخی رشته‌هایی که با مشکل بازار کار روبرو هستند را در این دانشگاه حذف کنیم.
مهناز ملانظری رییس دانشگاه الزهرا (س) گفت: اولویت این دانشگاه برای سال ۹۷ ایجاد رشته‌های میان رشته‌ای با محوریت ورود فارغ التحصیلان به بازار کار و عرصه کارآفرینی است.

وی افزود: در سال جدید برنامه داریم برخی رشته‌هایی که با مشکل بازار کار روبرو هستند را در این دانشگاه جذب کنیم و رشته‌های جدید را جایگزین آن‌ها کنیم.

رئیس دانشگاه الزهرا (س) تاکیدکرد: با ایجاد رشته‌های جدید قادر خواهیم بود زمینه تربیت دانشجویان توانمند در عرصه اشتغال و کارآفرینی را فراهم کنیم.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار