راه اندازي رشته HSE در دانشگاه اميركبير
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۵۹۵
رئيس دانشگاه اميركبير خبر داد:

راه اندازي رشته HSE در دانشگاه اميركبير

رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير از راه اندازي دوره كارشناسي ارشد رشته HSE در اين دانشگاه خبر داد و گفت: راه اندازي اين رشته بسياري از مشكلات زيست محيطي كشور را رفع مي‌كند.

به گزارش خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، دكتر عليرضا رهايي در دومين همايش ملي ساماندهي مديريت ايمني و بهداشت حرفه اي در دانشگاه اميركبير اظهار داشت: مقدمات راه اندازي رشته HSE در دانشگاه اميركبير انجام شده و اميدواريم اين رشته بزودي در دانشگاه راه اندازي شود.

وي خاطرنشان كرد: در دانشگاه اميركبير مديريت ايمني و بهداشت حرفه اي در بسياري از رشته هاي مهندسي و فني به عنوان يك درس پايدار ارائه مي شود.

رئيس دانشگاه اميركبير با بيان اينكه بهداشت ايمني رابطه تنگاتنگي با موضوع محيط زيست دارد، افزود: در سطوح دانشگاهي به بحث ايمني و بهداشت حرفه اي پرداخته نمي شود.

رهايي با اشاره به برگزاري دومين همايش ساماندهي مديريت ايمني و بهداشت حرفه اي گفت: هدف از برگزاري اين همايش ايجاد مشاركت در بين ارگان ها و پشتيباني وزارتخانه ها از اين بحث است.

وي با اشاره به اهميت نخبگان در كشور افزود: جامعه دانشگاهي براي ايجاد ايمني و بهداشت محيطي بايد اين موضوع را از جنبه هاي عميق علمي پيگيري كنند.

رئيس دانشگاه صنعتي اميركبير اضافه كرد: توجه به ايمني و بهداشت محيط زيست موجب افزايش سلامت جسمي و روحي جامعه ايران مي شود.

رهايي با اشاره به اهميت اجراي ايمني و بهداشت محيط  در كشور گفت: دانشجويان و استادان دانشگاهي بايد فرهنگ لازم نهادينه سازي ايمني و بهداشت محيط را در كشور ايجاد كنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار