
کد خبر:۶۷۶۴۱۲
لزوم تجمیع حسابهای بانکی
عضو کمیسیون بودجه مجلس با ارایه توضیحاتی درباره تجمیع حسابهای بانکی افراد گفت: سیستم برخی بانکها همگام با بانک مرکزی نیست.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا مصری با اشاره به لزوم تجمیع مدیریتی حسابهای بانکی، گفت: امروز دیگر دفترچه حساب بانکی وجود ندارد که به تک تک بانکها مراجعه و مشاهده کرد که دفاتر این بانکها چه میگویند، بلکه میتوان در یک سیستم متمرکز تجمیع حسابها را انجام داد تا اگر هر فردی با عنوان و کد ملی خود دهها حساب در بانکهای مختلف داشته باشد از نظر حسابداری در یک سیستم تجمیع شود.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، افزود: اگر فردی در ۵۰ بانک حساب داشته باشد مهم نیست، بلکه باید فعالیت مالی که در یک بانک انجام میشود در بانک مرکزی تجمیع شود.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه تجمیع حسابها مدیریتی است و باید با زدن کد ملی حسابها مشخص شود، ادامه داد: از لحاظ بانکداری مقدور نیست که تمامی بانکها پاسخگوی یک حساب شوند، بلکه باید با کد ملی حسابهای متعدد افراد شناسایی شود.
وی با اشاره به اینکه با کد ملی مشترک باید یک بانک اطلاعلاتی حساب تشکیل شود، یادآور شد: در حال حاضر بانک اطلاعاتی ایرانیان که تشکیل شده بر سیستم هدفمندی یارانهها مستقر است و یارانه افراد از این طریق ارائه میشود، که این سیستم باید به حسابهای بانکی تعمیم یابد و با کد ملی بر تمام داشتهها و تراکنشهای یک فرد در زمینههای مختلف دسترسی پیدا کنیم.
مصری افزود: در این بانک اطلاعاتی زمانی که کد ملی درج میشود باید یک پنجره برای حسابهای بانکی و یک پنجره برای سرمایه گذاریها و ... باز شود. عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه ایجاد تنها یک حساب برای هر فردی امکانپذیر نیست، تصریح کرد: بحث مهم در حسابهای بانکی مدیریت بر گردشها و تراکنشها است، البته در حال حاضر تا حدودی تجمیع حسابها در بانک مرکزی انجام شده، اما باز هم دیده میشود که سیستمهای برخی بانکها با بانک مرکزی به روز نیست و مردم را دچار مشکل کرده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.