آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۷۲۸۲
صالحی:

نمایشگاه «فناوری هسته‌ای» در موسسه آموزش عالی اسرار برگزار می‌شود

مسئول بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی اسرار گفت: به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و پاسداشت خون شهدای هسته‌ای نمایشگاهی از نقاش هنرمند «میر دهقان» و دلنوشته دانشجویان به رژیم غاصب اسرائیل برگزار خواهد شد.
امید ملائی

حمید رضا صالحی مسئول بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی اسرار در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو در مشهد، گفت: به مناسبت روز ملی فناوری هسته‌ای و پاسداشت خون شهدای هسته‌ای قرار است نمایشگاهی با دعوت از نقاش هنرمند «میر دهقان» و دلنوشته دانشجویان به رژیم غاصب اسرائیل برگزار شود.

صالحی ادامه داد: در حاشیه‌ی برگزاری این نمایشگاه طوماری نیز به امضا دانشجویان با موضوع محکومیت جنایات اسرائیل جنایت کار به امضا خواهد رسید.

مسئول بسیج دانشجویی موسسه آموزش عالی اسرار در پایان بیان داشت: با توجه به فضای دانشگاه و دارا بودن قالب علمی در این فضا تلاش کردیم، برنامه های خود را به پاسداشت خون شهدای علم و فناوری و همچنین ارج نهادن روز هنر انقلاب اسلامی اختصاص دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار