آبياري 80 درصد زمينهاي کشاورزي در مسجد سليمان به روش مکانيزه
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، معاون سازمان جهاد کشاورزي مسجد سليمان اظهار داشت: به شکرانه انقلاب اسلامي و وجود جهاد کشاورزي زيرساخت هاي بسياري در خصوص زراعت، دام و اراضي کشاورزي براي اين شهرستان ايجاد شده است.
وي افزود: از نتايج اين زيرساخت ها مي توان به آبي شدن سه درصد از زمين هاي کشاورزي و ايجاد چندين مجتمع دامي در اين شهرستان اشاره کرد.
معاون سازمان جهاد کشاورزي مسجد سليمان با اشاره به آينده روشن اين شهرستان در امور دام تصريح كرد: در حال حاضر يک مجتمع پرواربند صنعتي گاو شيري و هفت مجتمع پرواربندي 100 واحدي در شهرستان وجود دارد که به توليد رسيد؛ همچنين يک مجتمع پرواربندي گوساله و گاو شيري 100 واحدي ديگري نيز در دست احداث داريم که اميدواريم تا پايان سال جاري به بهره برداري برسد.
القاسي از ايجاد مرکز جمع آوري شير و صادرات آن به ديگر شهرستان ها خبر داد و گفت: در سال هاي گذشته شهرستان مسجد سليمان وارد کننده شير بود که به همت جهاد کشاورزي و با حضور بخش خصوصي و احداث مرکز جمع آوري شير، نه تنها مشکل شير شهرستان حل شد، بلکه مازاد آن را به ديگر شهرستان هاي خوزستان ارسال مي کنيم.
وي خاطرنشان كرد: ظرفيت اين مرکز شش تن در روز است که قابليت توسعه و افزايش ظرفيت نيز در آن وجود دارد./انتهاي پيام/