ماجرا از این قرار بود که در خورشت بادمجان چند عدد هسته آلو پیدا شد؛ در حالی که خورشت آلو دوشنبه ۲۰ فروردین برای شام به دانشجویان داده شده بود...
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کیفیت بد غذای دانشگاهها همواره مورد شکایت و گلایه های دانشجویان در دوران دانشجویی بوده است، دانشجویان دانشگاه سمنان نیز در مورد غذای ناهار پنجشنبه مورخ ۲۳ فروردین ۹۷ نیز با بودن آلو در غذایشان متعجب شدند.
ماجرا از این قرار بود که در خورشت بادمجان چند عدد هسته آلو پیدا شد! در حالی که خورشت آلو شام دوشنبه ۲۰ فروردین با دانشجویان داده شده بود و دانشجویان معتقد هستند که تنها چند عدد بادمجان به غذای دو روز پیش اضافه شده بود.
یکی از دانشجویان دانشگاه سمنان در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه تمام نهادهای نظارتی دانشگاه باید پاسخگو باشند، گفت: نهاد بهداشت ناظر بر سلامت غذای دانشجویی است و این قضیه را به صورت انفرادی هم پیگیری خواهیم کرد.
وی افزود: در مورد تغذیه فقط بخش مرتبط طبخ غذا پاسخگو نیست؛ بلکه سیستم نظارتی و بهداشت دانشگاه مسئولیت ویژه دارد. از بررسی کیفیت غذا گرفته تا نحوه تهیه مواد اولیه و مصرف شده در غذا و همینطور توجه خاص به بهداشت تغذیه به دلیل دوری اکثر دانشجویان از محل اصلی زندگی دارای اهمیت است.
گلایه از فلفل و تندی غذا
علاوه بر این برخی از دانشجویان این دانشگاه از فلفل و تندی غذایشان گلایه کردهاند یکی دیگر از دانشجویان میگوید که «بااین که بارها به مسئولان سلف گفتیم از فلفل داخل غذا کم کنند توجهی نکردند.. آخه چرا...؟ این کار که خرجی نداره... تازه سلف به خاطر صرفه جویی یه سودی هم میکند... خیلیها معده شان با فلفل سازگار نیست... کلی مشکلات گوارشی پیداکردند. فلفل را جدا بگذارند تا هرکس خواست در غذا استفاده کند.»
بااین که بارها به مسئولان سلف گفتیم ازفلفل داخل غذا کم کنن توجهی نکردند.. آخه چرا...؟ این کار که خرجی نداره... تازه سلف به خاطر صرفه جویی یه سودی هم میکند...
یکی دیگر از دانشجویان ترم ۵ رشته فنی دانشگاه سمنان نیز با گلایه از کیفیت بد غذا میگوید که «ریاست دانشگاه همانند دانشجوها یه بار هم به سلف نیامده تا ببیند که دانشجو دانشکده فنی چه غذایی میخورد شاید رئیس دانشکده فنی پسران دانشگاه سمنان متوجه شود و یک بار از این غذا میل کردن و متوجه شدن که ما بیشتر غذای پادگان میخوریم تا غذای دانشگاه».
اما پاسخ کارشناس تغذیه دانشگاه و مسؤول مربوطه پیرامون غذای دانشجویان به دانشجویان باعث تعجب دانشجویان شده است که در این رابطه میگوید که «همیشه سعی میکنیم فاصله غذاهای مشابه را زیاد کنیم تا امکان استفاده از غذای مانده وجود نداشته باشد و علاوه بر آن روزانه از سردخانههای سلف مهندسی بازدید میشود و در صورت مشاهده غذای پخته روز قبل معدوم میگردد.»
پاسخ کارشناس تغذیه:همیشه سعی میکنیم فاصله غذاهای مشابه را زیاد کنیم تا امکان استفاده از غذای مانده وجود نداشته باشد
هر چند مسئول تغذیه دانشجویان را دعوت به بازدید از سلف با هماهنگی برای از فرایند طبخ و آماده سازی غذا بازدید کرده است، اما به نظر وجود هستههای آلو در خورشت بادمجان برای تنوع غذایی پاسخ قانع کنندهای نیست؟!