گشايش نمايشگاه فرهنگ سنتي استان هاي فارس، بوشهر و هرمزگان در لامرد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از شيراز، خسروي، رئيس دانشگاه پيام نور مرکز لامرد، روز گذشته، در مراسم افتتاحيه اين نمايشگاه، گزارش جامعي از فعاليت هاي انجام شده در دانشگاه پيام نور ارائه داد.
بنابراين گزارش، دکتر حياتي، عضو کمسيون آموزش و تحقيقات مجلس، نيز فعاليت هاي انجام شده در دانشگاه پيام نور را گسترده و چشمگير بيان كرد.
وي به ديدار اخير اعضاي کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس از دانشگاه پيام نور شيراز اشاره کرد و در اين خصوص از زحمات ارزنده دکتر عليرضا موغلي، رئيس دانشگاه پيام نور استان فارس و توجه وي به گسترش و توسعه مراکز شهرستان هاي فارس به ويژه مناطق دور افتاده تقدير و تشکر كرد.
پس از آن شرکت کنندگان از غرفه هاي نمايشگاه شامل انواع البسه، لوازم زندگي و ابزار کار و مواد غذائي محلي استان فارس، بوشهر و هرمزگان بازديد كردند.
بنابراين گزارش، اين نمايشگاه تا پانزدهم ارديبهشت ماه در دانشگاه پيام نور لامرد داير مي باشد./انتهاي پيام/