آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۷۷۴
مردانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود بود/ بجای غذای امروز به دانشجویان تن ماهی داده شد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در رابطه با علت بوی بد غذا که منجر به اعتراض دانشجویان شد، گفت: بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان شد.
بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان دانشگاه صنعتی شاهرود بود/ بجای غذای امروز به دانشجویان تن ماهی داده شد
مردانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با علت   بوی بد غذا  که منجر به اعتراض دانشجویان  و چیدن سینی‌های غذا در سلف دانشگاه شد، گفت: بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان شد.
 
مردانی ادامه داد: بسیاری از دانشجویان در اعتراض به این وضعیت مقابل اتاق رییس دانشگاه صنعتی شاهرود رفتند و خواستار رسیدگی به این موضوع  شدند.
 
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود بیان کرد: سرانجام بعد از اعتراض‌هایی که صورت گرفت، به جای غذای امروز به دانشجویان تن ماهی داده شد.
 
وی با اشاره به گفته مسئولان سلف گفت: لپه‌ غذای تازه خریداری شده و پیش از طبخ امتحان نشده بود. این  غذا مسموم نبوده است و  به جهت بوی بد پیمانکار مقصر است.
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار