مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در رابطه با علت بوی بد غذا که منجر به اعتراض دانشجویان شد، گفت: بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان شد.
مردانی، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود در گفتوگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در رابطه با علت بوی بد غذا که منجر به اعتراض دانشجویان و چیدن سینیهای غذا در سلف دانشگاه شد، گفت: بوی بد لپه عامل اعتراض دانشجویان شد.
مردانی ادامه داد: بسیاری از دانشجویان در اعتراض به این وضعیت مقابل اتاق رییس دانشگاه صنعتی شاهرود رفتند و خواستار رسیدگی به این موضوع شدند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه صنعتی شاهرود بیان کرد: سرانجام بعد از اعتراضهایی که صورت گرفت، به جای غذای امروز به دانشجویان تن ماهی داده شد.
وی با اشاره به گفته مسئولان سلف گفت: لپه غذای تازه خریداری شده و پیش از طبخ امتحان نشده بود. این غذا مسموم نبوده است و به جهت بوی بد پیمانکار مقصر است.