آخرین اخبار:
کد خبر:۶۷۹۸۳۵

شگرد همیشگی نفوذی‌ها صحنه‌سازی درگیری و مظلوم‌نمایی

مرور شگردهای عناصر نفوذی ضدانقلاب و افراطیون مدعی اصلاحات برای صحنه‌سازی مظلومیت و ایجاد تشنج و بهره‌برداری تبلیغاتی از آن، این احتمال را تقویت می‌کند

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، مرور شگردهای عناصر نفوذی ضدانقلاب و افراطیون مدعی اصلاحات برای صحنه‌سازی مظلومیت و ایجاد تشنج و بهره‌برداری تبلیغاتی از آن، این احتمال را تقویت می‌کند که ماجرای درگیری اخیر چند زن بدحجاب با مأمور پلیس گشت ارشاد صحنه‌سازی و اقدامی از پیش طراحی شده بوده است. تیم همراه آن توهین کننده به مأمور پلیس به نحوی صحنه را فیلمبرداری کرده‌اند که گویا از قبل منتظر همین درگیری بوده‌اند.
پیش از این امیرفرشاد ابراهیمی از عناصر نفوذی که از کشور گریخت، ضمن مصاحبه‌ای فاش کرد: «ما از کارگزاران (سازندگی) پول می‌گرفتیم و به آنها فحش می‌دادیم. یعنی به ما می‌دادند تا علیه‌شان تبلیغ کنیم. بحث حرکت زنان و دوچرخه‌سواری آنها که آن زمان توسط فائزه هاشمی مطرح شده بود به خاطر دارم که ما از خود خانم حبیبی و خانم (فائزه)  هاشمی پول می‌گرفتیم و عکس‌هایی که آنها در چیتگر و استادیوم‌های ورزشی داشتند، عکس‌ها خود خانم فائزه هاشمی که با آقایی به نام مسعود قندی هماهنگ کرد، رفت کیش گفته بود من می‌روم کیش پاتیناژ بازی می‌کنم، سوار قایق می‌شوم، شما بیایید مثلا از من مخفیانه فیلمبرداری کنید. بعدا فیلمش را همه جا پخش کنید. خانم هاشمی به ما پول می‌دادند تا بر علیه‌اش تبلیغ کنیم. یک فقره‌اش را به خاطر دارم که من و آقای مصطفوی و مسعود قندی به دفتر ایشان رفتیم. چیزی حول و حوش 3-4  تومن به ما پول داد که آن عکس‌هایی که ما از توی کیش و مجموعه چیتگر از ایشان گرفتیم بزرگ کنیم و با عنوان (کل یوم عاشورا) مطرح کنیم. بعدا فهمیدیم که ایشان معتقد بوده‌اند که چون گروه ]...[  در جامعه به عنوان یک گروه افراطی شناخته شده هستند، به هر کس که فحش بدهد آن فرد در جامعه محبوب می‌شود. درست در همان زمان بود که ما از کارگزاران (سازندگی) پول می‌گرفتیم تا به آنها فحش بدهیم. می‌گفتند به ما فحش بدهید تا ما بتوانیم در مجلس پنجم نماینده بفرستیم مجلس، آن موقع ما از شما حمایت می‌کنیم. مثلا آقای کرباسچی و خانم هاشمی با ما هماهنگی کردند که ما می‌رویم در مسجد نازی‌آباد سخنرانی می‌کنیم شما بیایید آنجا ما را بزنید»!!

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۰:۵۲
همیشه هم اینجوری نیست که اگر برضد کسی صحبت کنی محبوب میشود مثلا بابک زنجانی محبوب است؟؟ اگر اینجوری بود که اینها از پخش فیلم های گرفته شده ازشون خوشحال میشوند که الان چرا هرموقع درمورد فتنه 88 و در مورد نقش همسر ی هاشمی و فائزه هاشمی صحبت میشه یا مستندی درموردش پخش میشه جلوی پخش اون رو در رسانه ملی میگیرند ؟؟ چرا مرحوم هاشمی گفت : ضرر کردیم ؟؟ چون اینها منفور شدند و در جمع ظاهرا دست تکان میدهند که بگویند ما محبوبیم / چرا وقتی حقایقی در مناظرات ریاست جمهوری 88 در مورد فرزندان هاشمی مطرح میشه اینقدر اینها عصبانی میشوند ؟؟ پس اینها وانمود میکنند که از انتقاد خوشحال میشوند خیال میکنند اگر اینجوری رفتار کنند انتقادها تمام میشود
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار