يك الگوي پژوهشي، بر اساس منطق علمي ارائه شود
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، سردار نقدي ديروز در بازديد از مركز تحقيقاتي شهيد آقاسي زاده بسيج دانشجويي دانشگاه هاي خراسان رضوي با بيان اين مطلب كه تاكنون يك الگوي پژوهشي در حوزه علمي از سوي مراكز تحقيقاتي بسيج دانشجويي ارائه نشده است، تصريح كرد: با داشتن يك چشم انداز در اين مهم مي توان مراكز تحقيقاتي تك رشته اي ايجاد كرد.
وي به الگوي ارائه شده در فضاي مجازي اشاره و تاكيد كرد: اين الگو عامل توسعه است.
مجتبي تنها، مسئول مركز تحقيقاتي شهيد آقاسي زاده نيز در اين بازديد گفت: اين مركز اولين مركز تحقيقاتي بسيج دانشجويي است كه در سال 1375 تشكيل شده است.
وي به پروژه هاي تحقيقاتي انجام شده در اين مركز اشاره كرد و بيان داشت: تاكنون 130پروژه دفاعي –صنعتي در اين مركز انجام شده كه 25 پروژه دفاعي و مربوط به سپاه است.
تنها خاطرنشان كرد: در سال گذشته 29 پروژه در مقطع كارشناسي، مهندسي و علوم انساني انجام شده است.
مسئول مركز تحقيقاتي شهيد آقاسي زاده كمبود نيروي انساني و مجموعه توانمند، نبود حمايت كافي از دفاتر بسيج دانشجويي و نبود قرارگاه فرماندهي در حوزه افسران جنگ نرم را از مشكلات اين مركز تحقيقاتي برشمرد و افزود: با حمايت كافي از اين مركز اميدواريم اولين مجموعه آينده پژوهي را با نام، عنوان و اهداف بسيج پيگيري كنيم.
وي در پايان در خصوص برگزاري اولين همايش جنگ نرم با فراخوان پنج مقاله در استان سخناني ايراد كرد.
معصومه منصوري، يكي از دانشجويان بسيجي نيز در اين ديدار نبود بودجه كافي و پشتيباني در چاپ مقاله ها، حمايت از طرح هاي دانشجويي و حركت كند در دهه پيشرفت و عدالت را از مشكلات دانشجويان بسيجي پژوهشگر عنوان كرد.
لازم به ذكر است، در اين بازديد با حضور سردار احمدي، فرمانده سپاه امام رضا(ع) مشهد، محمد احمد آبادي، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه هاي خراسان رضوي و پدر شهيد آقاسي زاده، كليپي از فعاليت هاي اين مركز پخش شد.
خاطرنشان مي شود، در پايان اين برنامه از پدر شهيد آقاسي زاده تقدير شد./انتهاي پيام/