رشد علمی و دینی دانشجویان موجب تاثیر مثبت در جامعه می‌شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۲۵۳
 رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان:

رشد علمی و دینی دانشجویان موجب تاثیر مثبت در جامعه می‌شود

رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گفت: دانشجویان نخبه فرهنگی با ارتقاء شخصیت علمی، اخلاقی، دینی و فرهنگی خود می‌توانند علاوه بر اینکه مهارت‌های فردی و اجتماعی را در دانشگاه کسب کنند به رشد جامعه کمک کنند.
رشد علمی و دینی دانشجویان موجب تاثیر مثبت در جامعه می‌شود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی نجفی نژاد، رییس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی در مراسم تودیع و معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه با گرامیداشت اعیاد شعبانیه گفت: امیدوارم با تاسی از رهنمود‌ها و سیره ائمه بزرگوار بتوانیم در خودسازی و ارتقاء محور‌های انسانی و نهادینه کردن دستورات الهی، گام برداریم.
 
نجفی نژاد افزود: دانشجویان نخبه فرهنگی با ارتقاء شخصیت علمی، اخلاقی، دینی و فرهنگی خود می‌توانند علاوه بر اینکه مهارت‌های فردی و اجتماعی را در دانشگاه کسب می‌کنند به رشد ارزش‌ها و هنجار‌های مثبت در جامعه نیز کمک نمایند.
 
در ادامه مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه گفت: ایثار، اخلاص و جان فشانی از شاخصه‌های مهم افراد بسیجی است.
 
حجت الاسلام و المسلمین نامدار بیان کرد: دانشجوی بسیجی هم به فکر درس و علم است و هم در فعالیت‌های اجتماعی حضور پررنگ و تاثیرگذار دارد.  انقلاب در حال غربال نیرو‌های خود است و در هر نسلی افراد نابی بوجود می‌آیند و عده‌ای هم ریزش پیدا می‌کنند.
 
وی گفت: ریاست دانشگاه در اداره دانشگاه نیاز به پشتیبانی تمام نیرو‌ها و فعالین دانشگاهی دارد و این پشتیبانی با مطالبه گری تشکل‌ها و افراد فعال در دانشگاه میسر می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار