آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۰۲۶۵
با حضور وزیر علوم؛

همایش «توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان» در دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار می‌شود

وزیر علوم تحقیقات و فناوری کشور به منظور حضور در همایش توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان در رفسنجان صبح امروز پس از ورود به فرودگاه کرمان عازم این شهر شد.
همایش «توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان» در  دانشگاه ولیعصر رفسنجان برگزار می‌شود
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، وزیر علوم تحقیقات و فناوری کشور به منظور حضور در همایش توسعه روابط آموزش عالی ایران و افغانستان در رفسنجان صبح امروز پس از ورود به فرودگاه کرمان عازم این شهر شد.
 
منصورغلامی ضمن شرکت درهمایش مشترک دو کشور، چند طرح عمرانی را در دانشگاه، ولی عصر رفسنجان افتتاح می‌کند، همچنین بازدید از آزمایشگاه nmr، نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی، پنل تخصصی، موزه ریاست جمهوری و خانه تاریخی حاج آقا علی از دیگر برنامه‌های وزیر علوم در شهر رفسنجان است.
 
نجیب الله خواجه عُمری وزیر آموزش عالی افغانستان هم برای شرکت در همایش مشترک آموزش عالی دو کشور دیشب به کرمان آمد.
 
بررسی مسائل و مشکلات دانشجویان افغانستانی شاغل به تحصیل در ایران و شرکت در جشن فارغ التحصیلی دانشجویان افغانستانی مقیم استان کرمان از جمله برنامه‌های سفر وزیر آموزش عالی افغانستان به کرمان اعلام شد.
 
وزیر آموزش عالی افغانستان همچنین از ظرفیت‌های گردشگری و اقتصادی شهرستان‌های رفسنجان و شهربابک هم دیدن خواهد کرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار