ديدار دانشجويان بسيجي دانشگاه کار رفسنجان با خانواده هاي شهدا
عادل عليپور در گفت و گو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در کرمان، آشنايي با سيره بصري و علمي شهداي جوان به ويژه شهداي دانشجو، انتقال فرهنگ ايثار و مقاومت، شهيد و شهادت به نسل جوان، جاري کردن ياد و خاطره شهيدان در فضاي جامعه و دانشگاه ها، الگو پذيري از سيره عملي شهيدان و تجليل از خانوادهاي شهدا را از مهمترين اهداف ديدار با خانواده هاي شهيدان عنوان کرد.
وي اظهار داشت: شهادت طلبي دل بريدن از دنياي فاني و دل بستن به حقيقت باقي، اجراي حق و احياي اسلام است که شهيدان اين را به خوبي درک کردند.
عليپور از دوران دفاع مقدس به يک زمان ملکوتي ياد کرد و افزود: شهدا در اين دوران با طاغوت نفس و طاغوت هاي ظاهري به درستي مبارزه کردند.
جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه کار رفسنجان از دوران دفاع مقدس به عنوان سخت ترين و در عين حال پرافتخارترين دوران ظلم ستيزي و وطن پرستي ملت ايران ياد کرد و گفت: شکوه عزت و اقتدار امروز نظام جمهوري اسلامي و استقلال و سربلندي ملت ايران، جان مايه آن ايام بود که با قطره قطره خون فرزندان اين آب و خاک به دست آمده و الهام بخش جهانيان شده است.
وي هوشياري، بصيرت، تحمل و بردباري، اتحاد و همدلي و وحدت و يکپارچگي را رمز پيروزي و موفقيت ايران در دوران جنگ دانست و افزود: در کنار تمسک ملت و رزمندگان به اين مولفه ها، اصل ولايت مداري و تثبيت و اطاعت از رهبري بزرگ ترين عامل حفظ اتحاد مردم بود و بايد در عصر حاضر نيز نسبت به حاکميت چنين تفکري، تلاش کرد.
عليپور با تأکيد بر ضرورت معرفي نام آوران دوران دفاع مقدس به عنوان الگوهاي عيني و اسطوره هاي ايراني و اسلامي به نسل امروز، خواستار تبيين و باز تعريف بيشتر تاريخ اين ايام توسط مسئولان شد.
جانشين مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه کار رفسنجان افزود: اين ديدارها هم زمان با سالگرد عروج اين شهيدان انجام مي شود.
وي اظهار داشت: شهيد عبدالمهدي حيدررضايي در دهم ارديبهشت ماه سال 61 به درجه رفيع شهادت نائل شد.
عليپور در پايان خاطرنشان کرد: ديدار از خانواده هاي شهدا توسط دانشجويان بسيجي اين دانشگاه در ترم جاري و آينده در دستور کار است./انتهاي پيام/