آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۲۷۰۷
مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد:

جای خالی «خوابگاه متاهلی» در دانشگاه علوم پزشکی مشهد احساس می‌شود

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه برای تمام متقاضیان اعم از شهریه‌ پرداز و تحصیلات تکمیلی خوابگاه دارد، اما هیچ خوابگاهی ویژه متاهلین ندارد که جای خالی آن در دانشگاه احساس می‌شود.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، امیررضا صالح مقدم، مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این دانشگاه برای تمام متقاضیان اعم از شامل شهریه پرداز و تحصیلات تکمیلی خوابگاه دارد، اما هیچ خوابگاهی ویژه متاهلین ندارد که جای خالی آن در دانشگاه احساس می‌شود.

صالح مقدم با اعلام اینکه ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲ هزار و ۲۰۰ نفر است، عنوان کرد: این دانشگاه دارای چهار بلوک خوابگاه برای دختران و دو بلوک خوابگاه برای پسران است.

مدیر دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: بیشتر اقدامات ما در راستای بازسازی و بهسازی خوابگاه‌های دانشگاه علوم پزشکی در بخش‌های فنی، سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی، اطفای حریق، رنگ‌آمیزی و نوسازی امکانات داخل اتاق‌ها است که حدود یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تابستان سال گذشته به آن اختصاص یافته است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: سیاست ما در سال ۹۷ مانند سال گذشته به روزرسانی خدمات رفاهی برای دانشجویان است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار