آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۴۳۲۴
در سومین همایش آموزش عالی؛

استاد دانشگاه امیرکبیر به عنوان سرآمد آموزش عالی کشور انتخاب شد

استاد دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سومین همایش آموزش عالی به عنوان سرآمدان آموزش عالی معرفی شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سومین همایش آموزش عالی در دانشگاه شهید بهشتی با حضور دکتر مجتبی شریعتی نیاسر معاون آموزشی وزارت علوم برگزار شد.

در این همایش سرآمدان آموزش عالی کشور معرفی و تقدیر شدند؛ بنابراین کوروش شهریار عضو هیات علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در زمره سرآمدان آموزش عالی کشور معرفی و تقدیر شد.

اشتهار در امر آموزش، پرورش دانشجویان سرآمد اثرگذار در سطح ملی و جهانی، اثرگذاری فراتر از کلاس درس، توجه به کارآفرینی در تدریس و توجه به تنوع دانشگاه‌ها در سراسر کشور از شاخص‌های انتخاب این اساتید بوده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار