از حرم شهداي گمنام دانشگاه آزاد واحد رجائي شهر كرج رونمايي شد
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، سرهنگ پاسدار نادر اديبي، مديركل اداره حفظ آثار و نشر ارزشهاي دفاع مقدس غرب استان تهران در اين مراسم گفت: تابستان 87 كرج ميزبان پنج شهيد گمنام دوران دفاع مقدس بود كه مسووليت ميزباني از اين قهرمانان ايثار و شهادت را دانشگاه آزاد اسلامي واحد رجائي شهر درخواست كرد و پس از برگزاري مراسم باشكوه و كمنظير، بدرقه، تشييع و تدفين اين گوهرهاي گران بها در يكي از بهترين نقاط دانشگاه، كار ساخت يادمان حرم شهدا و محوطه اطراف حرم به سرعت آغاز شد و جا دارد در اينجا از زحمات و پيگيريهاي مديريت دانشگاه و معاون عمران دانشگاه يادي بشود كه با جديت در اجراي اين پروژه همكاري و مساعدت كردند.
اديبي افزود: از ميان طرحهاي مختلف، پس از بررسي و جلسات كارشناسي بهترين طرح انتخاب و بلافاصله كار شروع يادمان آغاز گرديد و پس از آمادهسازي 8500 مترمربع فضا و تأسيسات و يادمان شهدا گمنام اين پروژه به اتمام رسيد.
وي گفت: در 12 نقطه غرب استان تهران ميزبان 58 شهيد گمنام هستيم كه تاكنون كار ساخت هشت يادمان به پايان يافته و چهار يادمان نيز درحال ساخت است كه اميدواريم با همت متوليان امر در آيندهاي نزديك شاهد بهرهبرداري از اين نقاط معنوي باشيم./انتهاي پيام/