آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۰۸۲
با موضوع کنترل سلامت ورزشکارن حرفه ای؛

کتاب استروئید در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود منتشر شد

فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به‌اتفاق همکارش کتابی با عنوان استروئید (کنترل سلامت ورزشکاران حرفه‌ای) را تألیف کردند.
کتاب استروئید در دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود منتشر شد
 
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود به‌اتفاق همکارش کتابی با عنوان استروئید (کنترل سلامت ورزشکاران حرفه‌ای) را تألیف کردند.
 
این کتاب در دو بخش که هر کدام شامل چهار فصل می‌شود تألیف شده است که در بخش اول به استروئید و پانکراس و در بخش دوم به استروئید و ریه می‌پردازد.
 
امروزه استفاده از دارو‌های نیروزا و استروئید‌های آنابولیک برای بهبود عملکرد جسمانی و اندامی متناسب به یک مسئله در بین جوانان تبدیل شده است که اغلب از سوی ورزشکاران حرفه‌ای مورد سوءمصرف قرار می‌گیرد. این کتاب به بررسی تأثیرات مخرب استروئید‌ها و بافت‌های پانکراس و ریه پرداخته شده است.
 
در بخشی از مقدمه این کتاب آورده شده است که استفاده بی‌رویه از استروئید‌ها باعث کم‌کاری ترشح طبیعی هورمون‌های آنابولیک در بدن و اختلالات جسمی و روانی می‌شود. یکی از دغدغه‌های اصلی نویسندگان این بوده است که ترویج بی‌رویه استروئید‌ها در بین ورزشکاران حرفه‌ای، به دلیل عدم آگاهی، نسبت به مصرف آنها، عواقب جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد.
 
این کتاب از سوی علیرضا سعادتی‌فر از فارغ‌التحصیلان رشته تربیت‌بدنی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود و دانشجوی دکتری فیزیولوژی ورزشی و مجید غلامی کارشناس ارشد همین رشته از واحد دانشگاهی شاهرود نوشته شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار