آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۶۸۷۱
رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی:

دانشجویان با تخفیف ۸۰ درصدی می‌توانند از ۱۲ نوع غذای گرم استفاده کنند

رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد گفت: هر شب حدود ۱۲ نوع غذای گرم درنظر گرفته‌ایم تا دانشجویان با هزینه حدود ۱۲ هزار تومان و با تخفیف ۸۰ درصدی، بتوانند غذای مورد تقاضای خود را برای وعده‌ افطاری و سحری دریافت کنند.
امیر سالاری، رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اعلام اینکه ذائقه و رفتار‌های غذایی در دانشجویان متفاوت است، بیان داشت: به دلیل اینکه منوی غذایی در سال‌های گذشته مورد توجه دانشجویان قرار نمی‌گرفت، منوی باز غذایی را ایجاد کردیم تا آن‌ها بتوانند بر حسب سلیقه، غذای مناسب وعده‌ی افطار و سحر خود را انتخاب کنند.
 
دانشجویان با تخفیف ۸۰ درصدی می‌توانند از ۱۲ غذای گرم منو استفاده کنند/ اجرای چند طرح در ماه رمضان

سالاری ادامه داد: هر شب حدود ۱۲ غذای گرم در منو درنظر گرفته‌ایم تا دانشجویان با هزینه حدود ۱۲ هزار تومان و با تخفیف ۸۰ درصدی، بتوانند غذای مورد تقاضای خود را برای وعده‌ی افطاری و سحری دریافت کنند.

رئیس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی مشهد قیمت غذا‌های ارائه شده را مناسب دانست و بیان کرد: با توجه به قیمت و کیفیت غذا، دانشجویان می‌توانند غذای خوبی برای افطاری و سحری خود انتخاب کنند که توزیع آن از ساعت ۱۶:۳۰ آغاز می‌شود.

وی با بیان اینکه این طرح مختص دانشجویان خوابگاهی و شبانه دانشگاه فردوسی است، ادامه داد: دانشجویان خارجی نیز مشمول این طرح می‌شوند که با توجه به استعلام گرفته شده از حراست و جلسات انجام شده به این نتیجه رسیدند که توزیع غذا در طول روز انجام نشود؛ بنابراین ما مجوزی برای اجرای برنامه‌ جداگانه برای آن‌ها نداریم.

سالاری از راه‌اندازی آفرینشگاه در پردیس و فجر خبر داد و عنوان کرد: خوشبختانه با اجرای این طرح توانستیم روحیه‌ خوبی به دانشجویان تزریق کنیم.

رییس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی، راه‌اندازی طرح میوه فروشی را نیز یکی از فعالیت‌های مخصوص ماه رمضان عنوان کرد و گفت: در روز‌های فرد دانشجویان می‌توانند با هزینه ۱۹ هزار تومان همراه وعده افطار و سحری از میوه، تره بار و سبزیجات نیز استفاده کنند.

وی افزود: فروشگاهی با عنوان ضیافت را نیز برپا کرده‌ایم و در آن ۴۰ نوع اقلام غذایی از قبیل زولبیا، بامیه، خرما، انواع دمنوش و ... را قرار داده‌ایم تا کلیه مواد مورد نیاز دانشجویان در این ماه را در دسترس آن‌ها قرار داده باشیم.

سالاری یکی دیگر از طرح‌های مخصوص ماه رمضان را اجرای ۲ آفرینشگاه سنتی در پردیس ویژه آقایان و در فجر ویژه بانوان عنوان کرد و افزود: دانشجویان در صورت تمایل می‌توانند از فضای سنتی و دلنشین آن استفاده کنند. این آفرینشگاه از لحظه‌ افطار تا ساعت ۲۳ فعالیت می‌کند که دانشجویان می‌توانند بخشی از طبخ غذا را برای تفریح و تنوع به عهده بگیرند که راه اندازی این فضا به‌دلیل فضای خشک خوابگاه‌ها بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. تنور‌های نانوایی را نیز تعبیه کرده‌ایم تا دانشجویان بتوانند از نان داغ و تازه استفاده کنند.

رییس اداره تغذیه دانشگاه فردوسی تاکید کرد: تمام هدف ما این است که دانشجویان از سمت غذا‌های پرکالری و سرخ شده به سمت میوه و سبزیجات تمایل پیدا کنند که خوشبختانه با طرحی که حدود ۶ ماه است که برای اولین بار در دانشگاه فردوسی اجرا می‌شود به آن دست یافته‌ایم و این موضوع بسیار خوشایند است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار