دانشجویان همدانی سامانه رصد آنلاین کالا به راه انداختند/ اولویت در همدان پلاس رصد تولیدات بومی و داخلی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۲۸۵
در گفتگو با خبرگزاری دانشجو مطرح شد

دانشجویان همدانی سامانه رصد آنلاین کالا به راه انداختند/ اولویت در همدان پلاس رصد تولیدات بومی و داخلی است

مسئول سامانه رصد همدان پلاس گفت: اولین سامانه رصد آنلاین تخفیف کالا و خدمات در همدان به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا راه‌اندازی شد.

دانشجویان همدانی سامانه رصد آنلاین کالا به راه انداختند/ اولویت در همدان پلاس رصد تولیدات بومی و داخلی است

رضا مشعوف، مسئول سامانه رصد همدان پلاس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو  بیان داشت: اولین سامانه رصد آنلاین تخفیف کالا و خدمات در همدان به همت جمعی از دانشجویان دانشگاه بوعلی سینا راه‌اندازی شد.

مشعوف ادامه داد: این سامانه با بررسی روزانه منابع مختلف در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، مجموعه تخفیف‌های موجود را جمع‌آوری و پس از طراحی، انتشار عمومی می‌دهد.

مسئول سامانه رصد همدان پلاس گفت: این سامانه فعلا در فاز اول و فعالیت در شبکه‌های اجتماعی است و در فازهای دوم و سوم از اپلیکیشن و پایگاه اینترنتی آن رونمایی خواهد شد.

وی با اشاره به نامگذاری سال97 به سال حمایت از کالای ایرانی افزود: اولویت در همدان پلاس رصد تولیدات بومی و داخلی است و سعی ما این است که تا حد ممکن از انتشار کالاهای خارجی ممانعت کنیم.

مشعوف با اشاره تحت الشعاع قرار گرفتن زندگی با ورود اینترنت گفت: افزایش فروشگاه‌ها و سرویس دهندگان اینترنتی باعث ایجاد فضای رقابتی شده است تا هر کدام در تلاش برای عرضه مناسب‌ترین محصول یا سرویس با بهترین کیفیت و قیمت باشند که یکی از جنبه‌های رقابت، کدهای تخفیفی است که سایت‌های مختلف برای جلب مشتریان ارائه می‌کنند.

مسئول سامانه رصد همدان پلاس، با تقدیر از خبرگزاری دانشجو به عنوان حامی ایده‌های دانشجویی بخصوص در شهرستان‌ها تاکید کرد: از عرصه‌های مغفول در فضای دانشگاهی، عدم حمایت از ایده‌های نو و کوچک است که امیدواریم این امر در آینده وضعیت بهتری پیدا کند و شاهد شکوفایی بیشتر در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار