کد خبر:۶۸۷۳۰
افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي در دانشگاه صنعتي شاهرود
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه صنعتي شاهرود از افزايش ظرفيت پذيرش دانشجو در مقطع تحصيلات تكميلي تا 65 درصد خبر داد.
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از سمنان، دكتر محمود شريعتي روز گذشته در مراسم تجليل از استادان دانشگاه صنعتي شاهرود با اشاره به سياستهاي اين دانشگاه در بخش توسعه تحصيلات تكميلي و تصميم شوراي آموزشي و پژوهشي اظهار داشت: امسال ظرفيت پذيرش دانشجويان در مقطع تحصيلات تكميلي 65 درصد افزايش يافته است.
وي همچنين از راه اندازي دانشكده آموزشهاي الكترونيك در اين دانشگاه خبر داد و تصريح كرد: با ايجاد اتاقهاي فكر آموزشي و پژوهشي در نظر داريم از تمام پتانسيلهاي موجود در جهت برنامه ريزي و پيشرفت دانشگاه استفاده كنيم.
شريعتي يادآور شد: اكنون هسته مركزي اين اتاق فكر با حضور شش عضو هيئت علمي تشكيل شده است./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰