آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۵۴۵
عصر امروز؛

مراسم یادبود آزادسازی خرمشهر در دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار می شود

مراسم یادبود سالروز آزادسازی خرمشهر عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰به همت بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار می‌شود.
امید ملائی

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از مشهد، مراسم یادبود سالروز آزادسازی خرمشهر عصر امروز از ساعت ۱۷:۳۰ در دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار می‌شود.

در این مراسم حسن باخرد به روایت گری پیرامون چگونگی آزادسازی خرمشهر می‌پردازد و قرار است از خانواده شهدای مدافع حرم و فعالین راهیان نور دانشگاه فرهنگیان تقدیر شود.

مراسم یادبود آزادسازی خرمشهر در سالن امام رضا (ع) ساختمان شهید خورشیدی دانشگاه فرهنگیان مشهد به همت بسیج دانشجویی برگزار می‌شود.

روز سوم خرداد ۱۳۶۱ یکی از بارزترین جلوه‌های نصرالهی و یکی از مهمترین و زیباترین روز‌های انقلاب اسلامی ایران می‌باشد. در این روز شهر مقاوم خیز خرمشهر که پس از ۳۵ روز پایداری و مقاومت در ۴ آبان ۱۳۵۹ به اشغال دشمن در آمده بود، پس از ۵۷۸ روز (۱۹ ماه)، بار دیگر توسط رزمندگان اسلام فتح شد و پرچم اسلام بر فراز مسجد جامع و پل تخریب شده خرمشهر به اهتزاز در آمد.

مراسم آزادسازی خرمشهر در دانشگاه فرهنگیان مشهد برگزار می شود

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار