همايش سراسري امر به معروف و نهي از منکر در اراک برگزار مي شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۷۶۲
معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اراک:

همايش سراسري امر به معروف و نهي از منکر در اراک برگزار مي شود

معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اسلامي واحد اراک از برگزاري همايش سراسري امر به معروف و نهي از منکر در اين دانشگاه خبر داد.

محمد رحيم بيرقي در گفت و گو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در اراك، با اعلام اين خبر اظهار داشت: اين همايش همزمان با ايام شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و به منظور توسعه فرهنگ مدني جامعه و پاسخگويي مديران 21 ارديبهشت ماه برگزار خواهد شد.

وي نقش امر به معروف و نهي از منکر از منظر روايات و سيره ائمه معصومين، ارتقاي شاخص هاي فرهنگي و اخلاق مدني، معرفت شناسي امر به معروف و نهي از منکر در حوزه فلسفي اخلاق و تعامل تربيت ديني و اخلاق مدني در انديشه آراء متفکران مسلمان با رويکرد امر به معروف و نهي از منکر را از محورهاي اصلي اين همايش عنوان کرد.

بيرقي اظهار داشت: فراخوان اين همايش به صورت ملي انجام و تاکنون 20 مقاله به دبيرخانه ارسال شده که پس از بررسي نهايي جهت قرائت در روز همايش اعلام مي شود.

معاون فرهنگي دانشگاه آزاد اراک ادامه داد: انديشمندان و متفکران علوم ديني، اساتيد، دانشجويان و محققان علمي از شرکت کنندگان در اين همايش هستند.

وي تصريح کرد: همزمان با برگزاري اين همايش، کانون دانشجويي شهروند مسئول در راستاي توجه به اصل امر به معروف و نهي از منکر افتتاح مي شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار