حضور پرشور دانشجويان در ضبط برنامه تلويزيوني «درس‌هايي از قرآن» در اراک
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۰۸

حضور پرشور دانشجويان در ضبط برنامه تلويزيوني «درس‌هايي از قرآن» در اراک

دانشجويان دانشگاه‌هاي اراك، دانش آموزان، فرهنگيان و اعضاي شوراي اداري استان در ضبط برنامه تلويزيوني «درس‌هايي از قرآن» در اراك حضور پررنگ دارند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از اراك، دومين برنامه از يازدهمين دوره «درس هايي از قرآن کريم» توسط حجت الاسلام محسن قرائتي عصر ديروز براي پخش از سيماي جمهوري اسلامي در ماه مبارک رمضان در سالن پيامبر اعظم (ص) اراک برگزار و ضبط شد.

حجت الاسلام قرائتي در اين برنامه به تشريح شيوه هاي تربيت اسلامي و قرآني در خانواده پرداخت و گفت: در تربيت صحيح بايد از روش هاي جذاب، موثر و احترام آميز در شکل رفتاري، گفتاري و کرداري استفاده کرد.

وي تمامي اقشار مختلف مردم و جوانان را به احترام و نيكي به والدين توصيه كرد و اظهار داشت: با توجه به آيات و روايات در قرآن كريم، حقوق متقابل والدين و فرزندان و برعكس از راهکارهاي تربيتي در خانواده است كه والدين در اين زمينه وظيفه سنگيني به عهده دارند.

نماينده ولي فقيه در سازمان نهضت سوادآموزي با تاكيد بر قرائت صحيح قرآن و تدبر و عمل كردن به قرآن در بين خانواده ها گفت: اين مهم بايد در تمامي ماه هاي سال فرهنگسازي شود و فقط به ماه مبارك رمضان موكول نشود.

لازم به ذكر است، ضبط 27برنامه تلويزيوني درس قرآن حجت‌الاسلام محسن قرائتي ويژه ماه مبارک رمضان با حضور اقشار مختلف استان مرکزي بويژه دانش آموزان و دانشجويان از 11 ارديبهشت ماه در اراک آغاز شده است كه 24  مورد اين برنامه ها در سالن پيامبر اعظم (ص) استانداري مرکزي و سه برنامه ويژه شب‌هاي احيا نيز در مسجد الزهرا (س) اراک واقع در خيابان هپکو ضبط مي‌شود./انتهاي پيام/
 

پربازدیدترین آخرین اخبار