مطهري ديده بان فرهنگي است
آخرین اخبار:
کد خبر:۶۸۸۷۳
محقق حوزه علميه قم:

مطهري ديده بان فرهنگي است

يك پژوهشگر و محقق حوزه علميه قم تاکيد کرد: شهيد مطهري يک ديده بان فرهنگي بود و مانند يک تک تيرانداز وارد ميدان جنگ فرهنگي مي شد.

به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از مشهد، آيت الله محمد واعظ زاده خراساني ديروز در همايش «اشراق انديشه مطهر» که به مناسبت سالروز شهادت استاد شهيد علامه مرتضي مطهري در آمفي تئاتر دانشگاه فردوسي مشهد برگزار شد، با ذکر خاطراتي از جلسات استاد مطهري با علامه طباطبايي و آيت الله بروجردي، از ارتباط بسيار نزديک وي با حضرت امام (ره) سخن گفت و اظهار داشت: شهيد مطهري با افراد و گروه هاي زيادي رفت و آمد داشت.

وي تصريح کرد: استاد مطهري با روشنفکراني همچون طالقاني، مهندس بازرگان و انجمن مهندسان اسلامي، جلسات ماهيانه داشت و خود از سخنرانان اين جلسات بود.

اين پژوهشگر و محقق حوزه علميه قم در ادامه گفت: وقتي استاد مطهري در زمان انقلاب دريافت بعضي از روشنفکران راهشان از راه امام جداست، با آنان اختلافاتي پيدا کرد و بعدها همين امر موجب شد تحت فشار قرار بگيرد و از سخنراني و فعاليت در حسينيه ارشاد استعفا دهد.

آيت الله واعظ زاده خراساني به ارتباط خودش با استاد مطهري اشاره كرد و اظهارداشت: مطهري بسيار مطالعه مي کرد و اتاقش پر از کتاب هاي مختلف بود و من براي اولين بار، کتاب هاي مارکسيسم را در اتاق ايشان خواندم، اما بعدها وقتي ايشان ازدواج کرد اين کتاب ها را کم کم مي فروخت تا مخارج زندگي خود را تأمين کند.

در ادامه همايش حجت الاسلام دکتر عبدالحسين خسروپناه ديگر سخنران اين جلسه با تأکيد بر ويژگي هاي استاد مطهري چون احساس مسئوليت و دغدغه ديني، خواستار توجه دانشجويان، استادان و متوليان فرهنگ به جريان هاي ضد فرهنگي شد و هشدار داد: حاکميت جريان ضد فرهنگ ها در جهان فراماسونرها هستند که تلاش مي کنند زمينه ظهور دجال را فراهم کنند.

وي با برشمردن اين جريان ها گفت: جريان ابتذال فرهنگي، شيطان پرستي، معنويت هاي سکولار، تصوف و افزايش فرقه هايي چون چون بهائيت و وهابيت، نمونه اي از فرهنگ هاي مهاجمي هستند که در صدد حذف اسلام مي باشند.

اين پژوهشگر و محقق ظهور ابتذال فرهنگي را در ايران در سه عرصه سينما، موسيقي و ادبيات دانست و تصريح کرد: شهيد مطهري مقاله يک فمينيست در مجله قبل از انقلاب را نقد کرد، اما امروز با وجود آسيب به فرهنگ اسلامي، هيچ کس اين آثار را نقد نمي کند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار