اعتبارات مناطق مختلف استان همدان عادلانه توزيع مي شود
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، كرم رضا پيريابي اظهار داشت: در شوراي برنامه ريزي و توسعه اين استان با توجه به حق يكسان همه جمعيت استان از اين منابع ملي، توزيع اعتبارات بايد متناسب با جهت گيري عدالت و رويكرد كارشناسي انجام شود.
استاندار همدان گفت: تحقق عدالت و رعايت ديدگاههاي تخصصي نيازمند توجه به معيارها و نسبتهاي جمعيتي، كاستيها، مزيتها، ميزان محروميت يا برخورداري هر شهرستان در ميزان دريافت اعتبارات عمراني است.
وي با نفي هر گونه شاخص غيركارشناسي در تخصيص منابع مالي و عمومي استان به بخشهاي مختلف گفت: اين اعتبارات به عنوان منبع تامين هزينههاي طرحهاي توسعه مناطق مختلف استان بايد هدفگذاري هاي برنامه را در ظرف زماني يك ساله محقق كرده و پيش ببرد.
پيريايي تصريح كرد: همه دستگاههاي اجرايي بايد در چارچوب وظايف قانوني خود حركت كنند و در جهت رسيدن به اهداف برنامه پنجم تلاش كنند.
وي گفت: دستگاههاي اجرايي بايد از امكانات و منابع در اختيار در چهار چوب قانون، صحيح به موقع و متناسب با اولويتها بهره بگيرند.
پيريايي در اين نشست موضوع انجام طرحها و برنامههاي را ضروري دانست و گفت: براي تامين طرحها و برنامههاي معوق از حيث زماني بايد ساز و كار مناسبي اتخاذ شود.
استاندار همدان با ذكر محدوديت اعتبارات استاني تاكيد كرد: دستگاههاي اجراي بايد تامين هزينههاي برنامههاي سالهاي بيشتر يا اجراي طرحهاي معوقه بايد اتكا به منابع استاني نداشته و بخشي از اعتبار مورد نياز را از منابع بخشي و وزارتخانه مربوطه تامين كنند.
وي افزود: اعتباري كه براي اجراي طرحهاي گذشته مورد نياز است بايد خارج از بودجه 89، پيگيري شود.
استاندار همدان تصريح كرد: بسياري از مصوبات سفر مقام معظم رهبري همچنين سفر اول و دوم رئيس جمهوري به استان همدان به دليل تامين نشدن اعتبار هنوز تكميل نشدهاند كه بايد براي تامين اعتبار آنها تلاش شود.
وي گفت: حضور و مشاركت نمايندگان استان در مجلس شوراي اسلامي در پيگيريها و نشستهايي كه براي رفع مشكلات مالي و موانع اجراي انجام مي شود موثر و لازم است.
استاندار همدان با اشاره به برگزاري مناسب همايش پياده روي غرب كشور روز گذشته در همدان گفت: مردم حضور مناسبي در اين آيين داشتند.
پيريايي با ذكر لزوم فرهنگسازي براي تقويت روند استقبال مردم از ورزشهاي همگاني، بر پوشش خبري مناسب آن توسط صدا و سيما تاكيد كرد.
وي از دستگاههاي متولي و مجري اين همايش تقدير كرد و گفت: تجليل از ورزشكاران نمونه استان نيز بايد در دستور كار قرار بگيرد.
براساس اين گزارش، معاون برنامه ريزي استانداري همدان نيز در اين نشست با ذكر نگاه مثبت دولت و ديدگاه رئيس جمهوري به استان همدان و تقويت روند توسعه آن ويژه است اظهار داشت: از اين رويكرد دولت دهم بايد در جهت تسريع توسعه همدان مدد گرفت.
علي حيدر نوري در اين نشست بر رعايت رويكردهاي عدالت جويانه دولت دهم در توزيع بودجه استان تاكيد داشت و گفت: در اين خصوص معيارهايي مانند ميزان برخورداري از شاخصهاي توسعه متناسب با سطح جمعيت تعيين كننده هستند.
وي افزود: شفاف كردن شاخصههاي توزيع و تخصيص اعتبار و نيز اعلام سهم هر منطقه از اين معيارها، باعث حمايت عمومي از روند تخصيص منابع است.
نوري با تاكيد بر برنامه ريزي نظام بند و منسجم مبتني بر عدالت تصريح كرد: با توزيع مناسب اعتبارات زمينه اجراي عدالت به معناي واقعي و متناسب مزيتها محقق مي شود.
معاون برنامه ريزي استاندار همدان همچنين با اشاره به آغاز مرحله اول سفرهاي كاري دو روزه استاندار و مديران استان گفت: در برنامه ريزيهاي توزيع اعتبار استان بايد مطالبات مطروحه مردم و كارشناسان مناطق مختلف لحاظ شود.
وي در اين نشست يكي از اولويتهاي تخصيص اعتبار امسال اين استان همدان را گسترش شبكه ارتباطي فضاي مجازي و ارتقاي ميزان نفوذ فناوري اطلاعات در استان عنوان كرد.
نوري با ذكر اجراي توسعه شبكه دولت ايجاد ارتباط اينترنتي شهرستانها و مراكز استان همدان گفت: با اجراي اين طرح مجموعه دستگاههاي اداري در همه شهرستانهاي استان از طريق شبكه دولت به يكديگر مرتبط مي شوند.
وي اعتبار مورد نياز اجراي اين طرح را 180 ميليارد ريال عنوان كرد و گفت: با اجراي اين طرح بسياري از هزينههاي زمينههاي مختلف از جمله مصرف كاغذ و در بخش حمل و نقل سالانه بيش از 30 ميليارد ريال صرفه جويي مي شود./انتهاي پيام/