کد خبر:۶۸۹۸۴۶
در اقدامی خودجوش؛

دانشجویان دانشگاه‌های گچساران افراد مشغول به خدمت را افطار میهمان کردند

دانشجویان دانشگاه‌های شهر گچساران در اقدامی خودجوش با تهیه بسته‌های افطاری ساده اقدام به توزیع بسته‌های غذایی در میان افرادی که همچنان مشغول به خدمتند، کردند.
دانشجویان دانشگاه‌های گچساران دست به توزیع افطاری میان افراد مشغول به خدمتند کردند
 
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشجویان دانشگاه‌های شهر گچساران در اقدامی خودجوش با تهیه بسته‌های افطاری ساده (چند عدد خرما، مقداری گردو، یک قرص نان و پنیر) به دور از منیت‌ها و هیاهوی رسانه‌ای مسئولان و صاحب منسبانی که برای چشم و هم چشمی سفره افطار می‌گیرند، اقدام به توزیع بسته‌های غذایی در میان افرادی که همچنان مشغول به خدمتند (آتشنشان ها، مأمرین راهنمایی رانندگی، سبزپوشان نیروی انتظامی، متصدیان پمپ‌های بنزین و...) کردند.

همه  ما روزانه با کارکنان ادارات و مؤسسات و نهاد‌های بسیاری سر و کار داریم که به صورت شبانه روز در حال خدمات رسانی به مردم در جامعه هستند تا مبادا خدایی ناکرده با مشکلی مواجه نشوند.

در ایام ماه مبارک رمضان وقتی همه ما بر روی سفر‌های افطار در کنارخانواده و عزیزان خود نشسته ایم و روزه‌ خود را باز میکنیم، بعضی از افراد هستند که برای رفاه ما دور از خانه و خانواده همچنان در حال انجام وظیفه و ارائه خدمات رسانی به مردم هستند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار